Görüş Bildir
Haberler
Doğum Haritası Parmak İzi Gibidir!

etiket Doğum Haritası Parmak İzi Gibidir!

Dr.Astrolog Şenay Devi
31.05.2023 - 18:25 Son Güncelleme: 17.09.2023 - 12:36

'Gökyüzünün öğrencisi olmadan yeryüzünün öğretmeni olunmaz.'

Aliya İzzetbegoviç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum haritalarının incelenmesi

Doğum haritalarının incelenmesi

Bir kişinin bir ülkenin ya da futbol takımlarının doğum haritalarının incelenmesi ve değerlendirme yapılması için dakikası dakikasına tüm bilgilerin net olması gereklidir. TEK Yumurta İKİZLERİNİN Bile DOĞUM HARİTALARI birbirinin aynı değilken, Rektifikasyon doğum günü ve saati tespit edilmeden doğum haritası asla yorumlanamaz. Yorumlandığı takdirde gerçek bilgiyi ortaya çıkarmaz ve bilgi kirliliği yaratmaktan başka bir işe yaramaz. Şu şampiyon olacak diye bir öngörüde bulunabilmek için tüm takımların kuruluş zamanları takımdaki kişilerin her birinin haritalarının eşleştirilmesi şarttır. Bu da oldukça uzun bir zamanı gerektirir. Bunu ancak başka işi olmayan zaman zengini bir uzman astrolog yapabilir.  

Ayrıca tarih boyunca aklı başında donanımlı astrologlar kim şampiyon olacaktan ziyade Ülkelere Liderlere İnsanlığa hayırlı zamanların belirlenmesinde rehberlik etmiştir. Böyle de olmalıdır. Aksi takdirde pandemi süreci ile dünya ve Ülkemizde önemi kavranmaya başlanan insanlığın yazılı tarihinden öncesine dayanan Astroloji sistemi yara alır ve senelerdir süre gelen kafa karışıklığı artarak devam eder. 

Gökyüzünün öğrencisi olmadan yeryüzünün öğretmeni olamazsınız.  Doğum haritaları astrolog ile danışanı arasında mahremiyet içerdiğinden tv programlarında sosyal medyada ulu orta yorumlanamaz. Maalesef her konuda olduğu gibi bu konuda bir anlık haber olmak popülerlik elde etme sevdası,  Parmak izi gibi kişiye özel doğum haritası kavramının annesi astronomi olan astrolojinin hayatlarımıza ışık tutmasını engeller.  Gökyüzü rehberliği gezegenleri okuma sanatıdır. Aynı burca mensup milyonlarca kişi aynı kader planını yaşayamaz. 

Bundan dolayı da bir burcun ilk 10 günü 2nci 10 günü 3ncü 10 gününe göre doğum günümüzün dekanlarını takip etmek genel yorumlar ve gezgen geçişlerinin etkilerini öğrenmek açısından fayda sağlar.  Koskoca gökyüzünü 12 burca sığdıramaz ve her haritayı genelleme yaparak yorumlayamayız. Her doğum haritası parmak izi gibi kişiye özeldir. Kötü örnek doğru kabul edilemez. Gökyüzünün rehberliğinde astronomi ve astrolojinin gerçek bilginin ışığında yürümek dileği ile.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
5
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Ali

Merhaba! Böbreğimi aile sorunumu halletmek için verdim ve bugün çok zenginim. Böbreğimi 600.000,00 USD'ye sattım. Böbreğinizden birini vermekle ilgileniyorsa... Devamını Gör