Görüş Bildir
Haberler
Doğum Günü Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Doğum Günü Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Doğum Günü Hediyeleri
07.07.2014 - 13:12 Son Güncelleme: 07.07.2014 - 15:00

Hayatı yaşanılır kılan, her zaman yanımızda olan ve tek bir tebessümüyle bile bize mutluluk aşılayabilen kişiler dostlarımız, sevdiklerimizdir. Onların olmadığı bir dünyayı düşündüğünüzde güneşe hasret bir çiçekten ne farkınız kalır ki! Yaşamınızı böylesine etkileyen kişilere vereceğiniz değer tabii ki de maksimum seviyede olmalı ve onların mutlu anlarına şahit olmak ve onları mutlu etmek için elinizden geleni yapmalısınız. Bazı özel günler vardır ki, sevdiklerimizi her zamankinden daha fazla pohpohlama gereksinimi hissederiz. Çünkü değer verdiğimiz kişi bunu fazlasıyla hak ediyordur. Sevgililer günü, anneler-babalar günü vb. özel günler gibi doğum günleri de yakınlarımıza hediye alırken daima kafamızda soru işaretlerinin alevlendiği ve kendimizi kararsızlık kuyusunda bulduğumuz günlerden biri.. Ama yapmanız gereken hediye alacağınız kişiye dair kafanızda bir algoritma belirlemek ve bu doğrultuda ne tarz hediyeler alabileceğinize dair kendinize küçük bir liste çıkarmak.. :) Şimdi de hediye alacağınız kişiye ne tarz bir armağan alabileceğiniz konusuna değinelim;

Doğum Günü Hediyesi Alacağınız Kişi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğum günlerine önem verir mi?

Bazı insanlar özel günlerde hediye alınmasına karşıdır. Yani hediye alacağınız kişinin ilk olarak doğum günü vb.özel günlere önem verip vermediğini bilmenizde fayda var. Sonra, alacağınız hediye dünyanın en güzel hediyesi bile olsa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

2. Nelerden hoşlanır, hobileri nelerdir?

Hediye alırken doğru seçim yapmanın en can alıcı noktası, hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlandığını bilmenizdir. Eğer hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlandığını biliyorsanız alacağınız hediye de bir o kadar yerinde olacaktır. Örneğin; satranç oynamayı seven arkadaşınıza kristal satranç seti yaptırarak ona ömür boyu unutamayacağı bir hediye vermeniz mümkün..

3. En sevdiği renk nedir?

3. En sevdiği renk nedir?

Hediye edeceğiniz şey ne olursa olsun, renk seçimi oldukça önemlidir. Çünkü renkler en basitinden insanın ruh halini etkileme konusunda bile oldukça başarılıdırlar. Hediye alacağınız kişinin hangi renklerden hoşlandığını bilmeniz hediye seçiminizde emin olun size büyük yarar sağlayacaktır.

4. Mesleği nedir?

4. Mesleği nedir?

Doğum günü olan kişinin hangi meslek grubuna dahil olduğu en can alıcı bilgilerden biridir. Avukata alınabilecek hediyeyle, müzisyene alınabilecek hediye tabii ki birbirinden farklı olacaktır.

5. Espri anlayışı hangi düzeydedir?

Her zaman güzel hatırlanmayı kim istemez ki! Hele ki sevdiğimiz kişilerin kahkalarına sebep olmak bizim için büyük bir gurur.. :) Esprili, ilginç hediyeler almak, sizin sevdiklerinizin hafızasına eğlenceli bir kişilik olarak kazınmanıza vesile olacak. Ama hediye alacağınız kişinin espri anlayışının hangi düzeyde olduğunu bilmeniz, ekstrem bir tepki almamanız için oldukça önemli..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
6
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın