Görüş Bildir
Haberler
Doğu Perinçek: 'Ak Parti Bölünecek, Erdoğan Hangi Tarafta Kalır Bilmiyorum'

Doğu Perinçek: 'Ak Parti Bölünecek, Erdoğan Hangi Tarafta Kalır Bilmiyorum'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Nurettin Nebati'nin 'Rusya'ya karşı tavrımız değişmedi' sözlerini hedef alarak 'Ak Parti bölünecek, Erdoğan hangi tarafta kalır bilmiyorum' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Ulusal Kanal canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Ulusal Kanal canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

'Çıkış Yolu' isimli programda Türkiye'nin gündemini değerlendiren Perinçek, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi hedef aldı, AK Parti’nin bölüneceğini savundu.

Bakan Nebati’nin ABD'nin tehdit mektubu karşısındaki tavrını eleştiren Perinçek 'Hadi bakalım gücün yetiyorsa Nebati sana buradan meydan okuyorum Vatan Partisi Genel Başkanı olarak. Türkiye adına sana meydan okuyorum. Türk Milleti adına meydan okuyorum' dedi.

Nebati’nin “Rusya’ya yönelik yaptırımlar konusunda tavrımız değişmedi” sözlerini eleştiren Perinçek, AK Part,’nin “Atlantikçiler ile vatanseverler” arasında bölüneceğini savunarak, “AK Parti bölünecek. Buradan açıkça söylüyorum. Bu politikalarla AK Parti bölünecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
4
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Bu adam Rus ajanı değilse ben de bir şey bilmiyorum.Adamın gündemine bakın Rusya'nın dış politika sözcüsü gibi.Canlı yayında bizim şehitlerimiz varken pişmiş... Devamını Gör

1.Harald

bu adamda bir tuhaf, yanardöner. kimin yanında olduğu, kime hizmet ettiği belli değil. tek belli olan şey kendi tarafı olmadığı :)

Sarp Ant

....Dedi yaşlı adam