Görüş Bildir
Haberler
Doğduğunuz Aya Göre Hangi Kişilik Özelliklerine Sahipsiniz ve Yaşam Boyu Sağlığınız Nasıl Olacak?

Doğduğunuz Aya Göre Hangi Kişilik Özelliklerine Sahipsiniz ve Yaşam Boyu Sağlığınız Nasıl Olacak?

Entel Feridun
22.06.2022 - 10:35

Dünya üzerindeki tüm insanlar farklı kişilik özelliklerine sahiptir. Yapılan araştırmalara göre insanların kişiliğini ve yeteneklerini belirleyen faktörlerden bir tanesi de doğduğu ay olduğu ortaya çıktı. Dahası kişinin doğduğu mevsimler hayat boyu karşılaşabileceği sağlık sorunlarını ve bünyesinin hastalıklara ne kadar dayanıklı olup olmadığını gösterebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizin doğduğunuz ay hangisi?

Ocak

Ocak

Kış mevsiminin başlangıcında doğduysanız siz kariyerinizde ünlü birisi olmak konusunda şanslısınızdır. Hatta başarılı bir sporcu veya doktor olabilirsiniz. Karakter özellikleri bakımından agresif bir yapınız olabilir. Bu sizi sinir hastalıklarına açık biri yapıyor. Üstelik şizofreni ve bipolar bozukluk gibi hastalıklar bu ay doğanlar arasında yaygındır. Ancak kemik ve kas yapınız oldukça güçlüdür.

Şubat

Şubat

Bu ay doğan bebekler arasında erken dünyaya gelme olasılığı yüksektir. Bu nedenle gelişiminiz yavaş olmuş olabilir. Bu sizi genel hastalıklardan korurken kas ve kemik yapısı bakımından zayıf kılar. Ancak ruhunuzda sanatçılık vardır. Kariyerinizi entelektüel konulara yönlendirebilirsiniz. Hayatınızda mutluluğu kolayca yakalayabilirsiniz.

Mart

Mart

İlkbaharda doğan bebeklerin hipertimiye yakalanma olasılığı fazladır. Ancak hayatları güneşli bir ilkbahar sabahı gibi keyifli geçer. Maceraperest ve yeniliklere açık biri olabilirsiniz.

Nisan

Nisan

Nisan ayı doğumlu insanlar hayata olumlu yönünden bakan ve mutluluğu arayan insanlardır. Şansınız ise çok açıktır. Sağlıkları ise genel anlamda iyidir ancak kardiyovasküler sisteminize dikkat etmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mayıs

Mayıs

Mayıs ayı doğumlu kişiler doğuştan şanslı ve yetenekli doğarlar. Her işe el atabilir ve başarılı olabilirler. Kendinizi kısıtlamayın ve kariyer anlamında her seçeneği değerlendirin. Genellikle yüksek riskli hastalıklara eğilimli değilsiniz ancak depresyona girmeye meyilli olabilirsiniz.

Haziran

Haziran

Haziran doğumlu iseniz okul hayatına geç başlamış veya okul başarısı konusunda başta sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Ancak yüksek öğrenim ve akademik alanlarda doğuştan şanslı olursunuz. Dengesiz ruh haliniz sizi zaman zaman çaresiz ve kaygılı hissettirebilir. Çevreniz geniş ve çok arkadaşınız var manevi destek almayı unutmamalısınız!

Temmuz

Temmuz

Temmuz doğumlu kişiler duygularını yönetmek konusunda çok başarılıdır. Güzel bir aileniz ve sevenleriniz olur. Hayatınız mutlu geçecektir. Üreme yolları hastalıklarına dikkat etmelisiniz.

Ağustos

Ağustos

Ortaya çıkan istatistiki verilere göre çoğu insan Ağustos ayında doğmaktadır. Okul hayatında çok başarılı olamayan bu ay doğumlu kişiler şanslarını girişimcilik alanında denemelidir. Sıcak bir mevsimde doğmuş olduğunuz için hastalıklara karşı korunursunuz. Ancak kadınlar geç bir ergenlik dönemi yaşamış olabilir.

Eylül

Eylül

Bu ay doğumlu kişiler atletik bir vücuda sahiptir, bu özelliğinizi spor ve diyet ile destekleyebilirsiniz. Hoş ve zarif bir görünümünüz vardır. Hastalıklara ortalama seviyede de olsa açıksınız. Solunum yolları ve astım gibi rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekim

Ekim

Ekim ayında doğmuş kişiler hayatlarının merkezine sporu koymalıdır. Uzun boylu ve gösterişli bir vücudunuz olabilir. Hastalıklara çok açıksınız ancak kas ve eklemleriniz çok güçlüdür.

Kasım

Kasım

Kasım doğumlu kişiler depresyona çok meyillidirler. Hayat konusunda da güçlü duruşları onları zaman zaman duygularını bastırmak konusunda zorlayabilir Pesimistliği bir kenara bırakıp savaşmaya devam edin! Ayrıca, DEHB Kasım doğumlular arasında en çok görülen hastalıktır!

Aralık

Aralık

Aralık ayı çok özel kişiliklerin doğduğu bir aydır, özellikle 24 veya 25'inde doğanlardansanız çok nadir kişilersiniz. Sanata doğal bir yeteneğiniz vardır. Başarılı bir kimse olursunuz. Sağlığınız ise ortalamanın üstünde iyidir. Hatta araştırmalara göre 105 yıl ya da daha fazla yaşama şansınız vardır.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
26
12
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın