Görüş Bildir
Haberler
Doctor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

Doctor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

GNS
22.12.2021 - 22:21

Marvel evreninin sevilen kahramanı Doctor Strange'in yeni filminin fragmanı çıktı. Hayranların uzun süredir beklediği ve daha öncesinde üç kere ertelenen Dr. Strange 2 filminin yeni fragmanı sevenleri heyecanlandırdı. Başrolünü Benedict Cumberbatch’in üstlendiği Marvel evreni yapımında ilk film gişede 677.6 milyon dolar hasılat yapmıştı. Hayranlar ikinci film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde) filmi için heyecanla bekliyor. Peki Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde) ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği Marvel sinematik kurgu evreninin sevilen yapımlarından Doctor Strange'in ikinci filminin fragmanı yayınlandı. Daha öncesinde üç kez ertelenen filmin sonunda vizyona girecek olması hayranları sevindirdi. Peki Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde) ne zaman vizyona girecek? İşte Doctor Strange fragmanı...

Doctor Strange 2 İlk Fragman Yayınlandı!

Doctor Strange 2 İlk Fragman Yayınlandı!

Disney Plus'ta yayınlanan WandaVision ve Loki dizisi, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Spider-Man 3 ile altyapısı oluşturulan Doctor Strange 2'den ilk fragman geldi.

Fragmana baktığımızda daha önce de açıklandığı gibi Wanda'yı, yani Scarlett Witch'i görebiliyoruz. Ayrıca daha önce de açıklandığı gibi ilk filmde de karşımıza çıkan Chiwetel Ejiofor bu filmde de bulunuyor. Filmin kötüsünün Chiwetel Ejiofor olacağına dair söylentiler çıkmıştı ki bu fragmanda da bunu destekleyen sahneler var. Ayrıca fragmanın sonunda Doctor Strange'in çoklu evrenden gelen halini görüyoruz ve kendisi belli ki kötü bir karakter. Son olarak bu filmde Loki'nin olacağı da geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Ne Zaman Vizyona Girecek?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Ne Zaman Vizyona Girecek?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Sam Raimi üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams ve Benedict Wong bulunuyor.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde) Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın