Görüş Bildir
Haberler
DNA'n Hangi Irktan Geliyor?

DNA'n Hangi Irktan Geliyor?

Captain Price
25.04.2019 - 13:07 Son Güncelleme: 06.11.2020 - 15:27

Bakalım ataların hangi ırktanmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Göz rengini söyler misin?

3. Saç rengini de seçer misin?

4. Şimdi de burun şeklini seç.

5. Dudak şeklini de seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ten rengini de seç.

7. Son olarak en sevdiğin mevsimi seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin DNA'n Kore'den gelmiş!

Senin DNA'n Kore'den gelmiş!

Bembeyaz pürüzsüz tenin ve parlak saçlarınla senin DNA'n Kore'den gelmiş! Sen son derece sakin ve ağırbaşlı bir insansın. Dışarıdan biraz soğuk göründüğünü de söyleyebiliriz aslında. Ayrıca senin çok gizemli ve etkileyici bir havan var. Ama hepsi bir yana sen ışıl ışıl bir insansın, sen bir ortama girdin mi orası aydınlanır.

Senin DNA'n İskandinavya'dan geliyor!

Senin DNA'n İskandinavya'dan geliyor!

Altın tonlarındaki saçların ve açık renk teninle senin DNA'n İskandinavya'dan geliyor!Kendine güvenin oldukça yüksek ve bu sana inanılmaz bir hava katıyor, seni kat be kat çekici yapıyor. Dahası, senin altın gibi bir kalbin ve çok asil bir ruhun var. Bu asillik davranışlarına yansımış durumda. Sen adeta İskandinav ülkelerinden birinin kraliyet ailesine mensup gibisin.

Senin DNA'n İran'dan geliyor!

Senin DNA'n İran'dan geliyor!

Koyu renk saçların ve esmer teninle senin DNA'n İran'dan geliyor ! Ah o gözlerin yok mu senin, derin bakışların insanın içine içine işliyor resmen!  Senin gözlerin insanı alıp başka diyarlara götürüyor. Ayrıca senin çok sert bir mizacın var. Ciddisin ve son derece temkinlisin!

Senin DNA'n İtalya'dan geliyor!

Senin DNA'n İtalya'dan geliyor!

Buğday tenin ve derin kahverengi gözlerinle senin DNA'n İtalya'dan geliyor! Gözlerindeki gizem ne canlar yakmıştır kim bilir... Dahası sen o kadar kendine güvenli ve çekicisin ki, insanın sana hayran olmaması imkansız. Daima ilgi odağındasın sen. Ayrıca romantizmin kitabını yazmış olduğunu söylememize gerek var mı bilmiyorum. Porca miseria!

Senin DNA'n Fransa'dan geliyor!

Senin DNA'n Fransa'dan geliyor!

Çekici dudakların ve kusursuz teninle senin DNA'n Fransa'dan geliyor! Davranışlarındaki zarafet ve karizma seni karşı konulmaz biri yapıyor. Tarzına da zaten diyecek sözümüz yok! Var mıdır senden şıkı, hiç sanmıyoruz aslında. Son olarak sen gerçekten çok havalı bir insansın, çok farklı bir karizman var senin. C' est magnifique!

Senin DNA'n Latin ülkelerinden geliyor!

Senin DNA'n Latin ülkelerinden geliyor!

Tenindeki o bronzluk ve tüm yüzüne yayılan gülüşünle sen tam bir Latinsin! Karizmatiksin, hem de ne karizmatik. Sempatikliğin ise zaten dillere destan olmuş durumda, çok cana yakınsın, seni sevmeyen kimse yok resmen. Ayrıca sen hayatı dolu dolu yaşayanlardansın. Saçların ise kimlere parmaklık olmuş sayamadık valla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1940
745
461
363
192
128
79
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın