Görüş Bildir
Haberler
Diyet Saatim ile Sağlıklı Bir Yaşam! Giyilebilir Teknoloji ile Yaşam Koçunuz Bileğinizde!

Diyet Saatim ile Sağlıklı Bir Yaşam! Giyilebilir Teknoloji ile Yaşam Koçunuz Bileğinizde!

Artan tüketici ihtiyacıyla birlikte giyilebilir teknoloji, alanında yaşamı kolaylaştıran inovatif çözümler üretmeye başlamasıyla birlikte sektörde birçok ürün yerini aldı. Sektöre güçlü bir giriş yapan DiyetSaatim, bilekliği ve platformu teknolojiyi kullanarak nesneleri insan vücuduyla entegre hale getirerek kişilerin yaşamını daha kaliteli hale getirme amacıyla ortaya çıktı. İsterseniz kişilerde kalıcı davranış değişikliği meydana getirmek amacıyla besleme ve egzersiz konusunda ortaya çıkan kafa karışıklığına bir son vermek amacıyla ortaya çıkan Diyet Saatim'i yakından tanıyalım!

Zamanın ötesinde bir yaşam koçu aynı zamanda tüm iletişiminizi yönetebileceğiniz akıllı bir bileklik!

Zamanın ötesinde bir yaşam koçu aynı zamanda tüm iletişiminizi yönetebileceğiniz akıllı bir bileklik!

DiyetSaatim, 1.3 inçlik tam dokunmatik renkli ekranı, uzun şarj ömrü, pratik kullanım özellikleri, Bluetooth 4,2 desteği ile Ios ve Android telefonlarla uyumlu çalışmaktadır. Kullanıcılarını daha aktif olmaya teşvik eden model, kullanıcılarına yaptıkları etkinlikleri kayıt altına alma şansı tanıyor. Üzerinde yer alan sensörler, kullanıcıların kalp atışlarını ve uyku süreçlerini takip ediyor, günlük harcadıkları kalori miktarını ortalama olarak hesaplıyor. Aynı zamanda DiyetSaatim telefonunuza gelen aramaları, mesaj ve sosyal medya bildirimlerini gösterebilir, telefonunuzdaki müzik çalmayı kontrol edebilir ve daha fazlasını yapabiliyor.

Üzerinde yürüyüş, koşma, bisiklet, doğa yürüyüşü, tırmanma, egzersiz, pedal çevirme, koşu bandı olmak üzere 9 farklı tam sağlık ve aktivite takibi özellikleri bulunmaktadır.

Diyet Saatim aktif yaşam tarzınıza ayak uydurabilir.

Diyet Saatim Uygulaması ile neler yapabiliriz?

DiyetSaatim kolunuzda takılı olduğu sürece;

• Adım sayılarınızı yorumluyor.

• Hayatınızı düzene sokmanıza iyi bir uyku planıyla yardımcı oluyor.

• Egzersiz sırasında harcadığınız kaloriyi sizin için hesaplıyor ve takip ediyor.

• Egzersiz süresince nabzınızı takip ediyor ve  performansınızı sizin için yorumluyor.

• Uzman Diyetisyenler ve Antrenörler tarafından günlük, haftalık, aylık ve yıllık raporlarınızı analiz ediyor.

• Egzersiz ve diyet ile ilgili tüm sorularınızı online olarak cevaplıyor.

Bu şekilde cebinizde ve bileğinizde 24 saat size yardımcı olan ve hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayan bir hayat koçuna sahip oluyorsunuz.

Beslenme ve kalori takibi ile planın bozulması tarih oluyor!

Nasıl üye olabilirim?

Nasıl üye olabilirim?

DiyetSaatim.com adresine giriş yapıp sağ üst köşede bulunan 'Kayıt ol' kısmından üyelik aldıktan sonra sonra DiyetSaatim APP uygulamasını App Store veya Google Play platformlarından indirdikten sonra, mobil cihazlarına kurulum yapmanız gerekiyor. Karşınıza çıkan ön bilgilendirme formunu doldurduktan sonra uygulama aktif hale geliyor. Sonraki aşamada  boy, kilo, yaşam tarzı ve sağlık bilgileriyle alakalı soruları cevaplandırılması geliyor. Diyet ve egzersiz paketi üyeliği yaptıktan sonra, uzman diyetisyenlerimiz ve antrenörlerimiz tarafından online görüşme yapılarak size özel bir program hazırlanır. Hazırlanan bu program DiyetSaatim APP aracılığı ile online sistem panelinden yakından takip edebilirsiniz.

DiyetSaatim ile sağlıklı bir geleceğe ulaşmak çok daha kolay!

DiyetSaatim ile sağlıklı bir geleceğe ulaşmak çok daha kolay!

Diyet Saatim App ve saatini incelemek için hemen tıkla

Diyet Saatim Instagram

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Saglik Oner

Bence Diyet Konusunda Bu site Çok Başarılı