Görüş Bildir
Haberler
Dişlerimizi İnci Beyazlığına Kavuşturan Diş Macununun 15 Farklı Kullanım Alanı

etiket Dişlerimizi İnci Beyazlığına Kavuşturan Diş Macununun 15 Farklı Kullanım Alanı

mignon
29.02.2016 - 10:48 Son Güncelleme: 29.02.2016 - 12:16

Sabah akşam dişlerimizi fırçaladığımız diş macunu aslında çok daha fazlasını yapabilir. Evde duran diş macununun  hayatınızı kolaylaştıracağını biliyor muydunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk adım leke savaşları!

Diş macunu sandığınızdan daha iyi bir leke çıkarıcıdır. Özellikle ruj, mürekkep ve çim lekelerinin baş düşmanıdır. Lekenin üzerine sürüp bir süre bekletin ve çitileyin. Daha sonrasında ılık su ile çalkalayıp makineye atın.

2. Takılarınızı parıl parıl yapmaya ne dersiniz?

Eski bir diş fırçası ve diş macunu ile takılarınız ilk günkü kadar parlak olabilir. Diş fırçasına biraz diş macunu sıkın daha sonra takılarınızı fırçalayın son olarak ılık su ile durulayın.

3. Çocukların en sevdiği aktivite: Duvar Boyama!

3. Çocukların en sevdiği aktivite: Duvar Boyama!

Eğer evde çocuk sessiz sakin duruyorsa bilin ki bir şeyler karıştırıyordur. Bu aktivitelerin başında da yeni alınan renk renk kalemleri duvarda denemek gelir. Neyse ki diş macunu buna da çare. Biraz diş macunu ile duvardaki kalem izlerinden kurtulabilirsiniz.

4. Evdeki açık renk halı güzel ama ya o lekeleri?

Şaraptan, meyve suyuna hatta şekerli çaya her şey dökülmüştür o en sevdiğiniz açık renk halınıza. Durum bu olunca temizleme kısmı da yine diş macununa düşüyor. Lekeli kısmı bir parça diş macunu sıktığınız bez ile silin daha sonra durulayın.

5. Buzdolabınızı mis kokutacak şey diş macunu!

Ağzımızda oluşan bakterilerin ölmesini sağlayan diş macunu buzdolabınız için de aynı işlemi uygulayabilir. Dip köşe bir temizliğe girişecekseniz diş macununu yanınızdan ayırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayakkabınızda nasıl olduğu bilinmeyen şu siyah lekelerden mi var?

6. Ayakkabınızda nasıl olduğu bilinmeyen şu siyah lekelerden mi var?

Kendisi sürtme izi. Ayakkabınızı bir yere sürttüğünüzde işte bu gıcık izler oluşur. Bunları yok etmek için ise tek ihtiyacanız diş macunu.

7. Ne yaparsanız yapın farlarınız tam anlamıyla temizlenmiyorsa...

cars.typepad.com

Arabayı yıkattıktan 1 gün sonra farlarınızın üzerinde bir karartı oluşuyor ve bu da sizi tehlikeye sokuyorsa size diş macunu öneriyorum. Bir miktar diş macununu beze sıkın ve farları ovalayın. Daha sonra ılık su ile yıkayın.

8. Favori kupanız sık sık çay kahve içmekten bu hale mi geldi?

8. Favori kupanız sık sık çay kahve içmekten bu hale mi geldi?

Merak etmeyin çözümü kolay! Belki dişlerimizdeki kahve lekelerine şipşak etki yaratmıyor ancak bardaktakileri hemen çıkarıyor. Bir diş macununu eski bir fırçaya sıkın ve bardağı fırçalayın.

9. Duştan her çıktığınızda aynada kendinizi görmek bir işkence haline dönüyor mu?

Biraz diş macunu bu sorundan kurtulmanızı sağlayacak. Duşa girmeden önce aynaya çok az diş macunu sıkıp temiz bir bezle silerseniz çıktığınızda buğu olmadığını göreceksiniz.

10. Evdeki duvarlara çözüm diş macunundan!

Tamam ortadan ikiye çatlamış duvar için bir ustaya ihtiyacınız var ancak minik hasarlar için diş macununu alçı gibi kullanıp duvarınızı düzeltebilirsiniz. Daha sonra üzerini boyadığınızda kimse farklı anlamayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Saç boyası bazı durumlarda başa bela değil mi?

Saçlarınızı boyadığınızda ya da boyattığınızda alnınızın üzerinde bir gölge gibi oluşan boya izinden siz de nefret ediyorsunuz dimi? Merak etmeyin boya ne renk olursa olsun. Minik bir parça diş macunu bu işi de çözecektir.

12. Böcek sokmaları tam bir baş belası!

Özellikle güzelim bahar ve yaz aylarını bir işkenceye çeviren şey böcek sokmaları ne acısı ne kaşıntısı bitmek bilmeyen böcek ısırıklarının dertlerine anlık çözüm diş macunu. Kaşınan bölgeye az miktarda sıkarak kaşınmasını engelleyebilirsiniz.

13. O sivilceler hiçbir zaman geçmeyecek kendinizi kandırmayın!

Sadece ergenken bizimle tanıştılar ancak büyüdüğümüzde bizi terk edeceklerini sanıyorduk. Meğer bütün hayatımız boyunca bizden vazgeçmeyeceklermiş. Tabii ki kesin çözüm yüzü sürekli temiz tutmak. Ancak çok çaresiz olduğunuz bir zamanda gece yatmadan yüzünüze bir miktar diş macunu uygulayın sabah uyandığınızda sonuca inanamayacaksınız.

14. Ütü yaparken böyle uçup gitsin istiyorsunuz ama ütünüz buna asla izin vermiyor!

Ütü birçok farklı kumaşla temas ettiği için bir süre sonra tabanında yapış yapış pasa benzer bir bölge olur. Bu da sizin ütü yapmanızı zorlaştırır. Bir parça diş macunu ve bir bezle ütü üzerindeki kirlerden kurtulabilirsiniz. İşlem bitince ütüyü ılık suyla yıkamayı unutmayın.

15. Oje kalıntıları ya da sapsarı tırnaklar ikisine de kökten çözüm!

15. Oje kalıntıları ya da sapsarı tırnaklar ikisine de kökten çözüm!

Tırnaklarınızı 3 gün asetona yatırdınız ama çıkmadı dimi o lanet oje. Bu akşam bir de diş macunu ile fırçalamayı deneyin. Farka inanamayacaksınız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
872
101
78
60
32
20
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kelebekpipisi

Önce dişinize fırçalayın da :)

Donnie Darko

Yorum yazacaktım Yazma gereği yok bu içerikte olması gereken tek Yorum bu olmalı -.- Saygılar.

Mustafa Dokgöz

eşyalarda o kadar etkilide dişlerde niye bu kadar etkili değil yahu enteresaaaan

Meryem Avcı

bir tek dişleri beyazlatmıomuş bi onu yapsa yeterdi aslında