Görüş Bildir
Haberler
Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta Kapalı

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta Kapalı

Onedio Medya
20.04.2015 - 15:36 Son Güncelleme: 21.04.2015 - 10:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB heyeti, İstanbul'da 1 Mayıs kutlamalarının Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilmesiyle ilgili bugün İstanbul Valisi Vasip Şahin ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı. 

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) genel başkan ve yöneticilerinden oluşan heyet, Taksim 1 Mayıs'ına ilişkin İstanbul Valiliği ile görüştü.

Vasip Şahin: Taksim, gösterilere kapalı

Vasip Şahin: Taksim, gösterilere kapalı

Sendika ve birliklerin, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına açılması hususunda, İstanbul Valisi Vasip Şahin'le yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Vasip Şahin yaptığı açıklamada, Taksim Meydanı'nın gösterilere kapalı olacağını ve konuda tavırlarının net olduğunu ifade etti.

‘Son ana kadar Taksim için görüşmelerimiz sürecek’

‘Son ana kadar Taksim için görüşmelerimiz sürecek’

Görüşme sonrası bir açıklama yapan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Taksim’de 2010 ve 2011’da yapılan kutlamalarda kimsenin burnunun kanamadığını hatırlatarak, bu sene de güvenliği kendilerinin sağlayabileceğini vurguladı. Taksim dışında bir alanda kutlama yapmayacaklarını söyleyen Beko, İçişleri Bakanlığı’ndan da randevu istediklerini, son ana kadar Taksim için görüşmelerinin süreceğini ifade etti.

Etha ve Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0