Görüş Bildir
Haberler
Diş Macununun Temizlikteki 9 Mucizesine İnanamayacaksınız: Meğer Kullanılmadığı Yer Yokmuş

Diş Macununun Temizlikteki 9 Mucizesine İnanamayacaksınız: Meğer Kullanılmadığı Yer Yokmuş

R.G.
26.05.2021 - 13:47

Diş macunu deyip geçmeyin. Onu zadece dişlerimizi temizlemek için kullanmıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ayakkabılar

1. Ayakkabılar

Birçok kişi beyaz ayakkabı giymeye bayılır. Güzelliğine güzel ama hem çok çabuk kirleniyor hem de temizliği biraz zor. Beyaz ayakkabı sevenlere müjde! Ayakkabı temizliğine de diş macunu ile son noktayı koyabiliriz.

2. Derz Dolguları

2. Derz Dolguları

Derz dolguları zamanla sararmaya ve lekeli bir hale gelmeye başlar. Pırıl pırıl derz dolgularınız olsun istiyorsanız bileğinize kuvvet diyoruz. Derz dolgularına diş macunu sıkarak diş fırçasıyla fırçaladığınızda sonuç mükemmel oluyor.

3. Küvet, Klozet ve Lavabolar

3. Küvet, Klozet ve Lavabolar

Banyo ve tuvaletlerimizde de zaman zaman sararmalar görebiliyoruz. Ya da beyaz taşın üzeri su lekeleri yüzünden kötü bir görünüme sahip olabiliyor. Hem musluk armatürlerinizi hem de küvet, klozet, lavabolarınızı parlatmak için diş macunu kullanabilirsiniz.

4. Ayna ve Camlar

4. Ayna ve Camlar

Ayna ve camları ne kadar temizlersek temizleyelim bazen buğulu kalabiliyor. Hem hızlıca yeniden tozlanıyor hem de üzerinde parmak izi gibi sevimsiz lekeler oluyor. Önce cam ve aynalarınızı kendi yöntemlerinize göre silin. Daha sonra ise iz bırakmayan bir beze diş macunu sıkıp ayna ve camlarınızı parlatın.

5. Ütü Tabanı

5. Ütü Tabanı

Ütülerinizin tabanında yapışmış kumaş lekesi, paslanma gibi sorunlar varsa, üzülmeyin. Diş macunu bu derdinize de derman oluyor. Bir miktar diş macununu diş fırçasına sıkıp ütü tabanını ovarak temizleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Duvar Lekeleri

6. Duvar Lekeleri

Çocuklu evlerin olmazsa olmazı duvardaki kurşun kalem ve boya izleri. Bu izlerden kurtulmak için diş macunu ve diş fırçasını kullanabilirsiniz.

7. Gümüşler

7. Gümüşler

Gümüş takı ve aksesuarlar elbette çok şık duruyor. Ama zamanla karardığı için sevimsiz bir görüntüye sahip olabiliyor. Gümüş takılarınızı, evinizdeki gümüş aksesuarları ve gümüş çatal kaşıklarınızı diş macunu yardımıyla parlatabilirsiniz.

8. Kıyafetlerdeki Makyaj Lekeleri

8. Kıyafetlerdeki Makyaj Lekeleri

Kıyafetleriniz bazı talihsizlikler sonucu ruj, fondöten, far gibi makyaj lekeleriyle baş başa kalabilir. Bu lekeleri çıkarmak için diş macununun mucizevi etkisinden faydalanabilirsiniz. Bir damla diş macununu lekelerin üzerine sürüp fırçalayarak lekelerden kurtulabilirsiniz.

9. Halıların Üzerindeki Lekeler

9. Halıların Üzerindeki Lekeler

Halılarınız lekeleri en çok barındıran eşyalarınızın arasında olabilir. Çay, kahve, yemek lekeleri halılarınızı kirletebilir. Böyle durumlarda halıların üzerindeki inatçı lekeleri çıkarmak için bir miktar diş macunu ile lekeli bölgeyi fırçalayabilirsiniz. Birkaç saat o şekilde bekledikten sonra lekelerin yok olduğunu göreceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
13
7
7
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın