Görüş Bildir
Haberler
Dış Görünüşü Bir Yana, Bir Erkeği Çekici Kılan 13 Özellik

Dış Görünüşü Bir Yana, Bir Erkeği Çekici Kılan 13 Özellik

Çekici olmak, insanların ilgisini çekmek için dış görünüş ilk puanı verse de kimse bu duruma bakarak karşısındaki hakkında bir kanıya varmıyor. 

Zaten çağımızda hem kadınlar hem de erkekler dış görünüşten çok zekaya, kültür seviyesine, kişinin kendini ne kadar geliştirdiğine önem veriyor.

İşte dış görünüşü dışında erkekleri daha çekici kılan 13 özellik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kişide kültür seviyesi yükseldikçe, çektiği ilgi seviyesi de yükseliyor. Karşınızdaki insan ne kadar çok konuda bilgiliyse, sizin de onu dinleme süreniz o kadar uzuyor.

Aman bunu her şeyi ben bilirimle karıştırmayın. Herkes kaçar yanınızdan.

2. Cesaret insanın gözünü bir anda boyuyor. Olmadık birine diklenmek, öne çıkmak, adrenalin yüksek aktivitelerde bulunmak kadınların gözünde artı puan almanızı sağalabilir.

Bunları yaparken başarısızlıklar yaşarsanız tüm durum tersine döner yalnız haberiniz olsun.

3. Bir erkeğin zeki olması, yakışıklı olmasından çok daha önemli. Artık tipten çok zekaya önem veriliyor. Karşınızdakini kuracağınız birkaç cümleyle etkiliye bilir hatta size saygı duymasını bile sağlayabilirsiniz.

4. Espri anlayışı da zekanın bir ürünü. Kaliteli espriler hem karşısındakileri güldürür hem de gözünde daha çekici bir hal almasını sağlar.

5. Hayvan dostlarımıza sevgi ve şefkat duyan birisine kadınlarda aynı derecede sevgi ve şefkat duyar. Hayvan seven birinden nasıl zarar gelsin ki, hele bir de onlara kötü davrananların karşısında dursunlar, işte o zaman arşta yerleri hazır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kararlı olması ve bu hissi karşı tarafa yansıtması hem güven seviyesini arttırır hem de sağlam duruşuyla puanını biraz daha yükseltir.

7. Karşısındakini dinleyen, onlara saygı duyan kişilerin yanında “Onu giyme, şuraya gitme” diyen erkeklerin hiçbir çekici yanı yok.

8. Kadınlara karşı kibar olan erkekler her zaman daha çekicidir.

9. İletişim becerisi yüksek insanlar, bulundukları ortamda hemen sivrilirler. Böylece dikkat çekerler. Dikkat çekmeyen insanlar çekici olamayacaklarına göre iletişim becerilerine önem vermekte fayda var.

10. Kendi saygı gösterdiği gibi etrafındakilerinden saygı görmek, hem çekiciliğini arttırır hem de kişiliği hakkında ilgi uyandırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kendine güven ki biz de sana güvenelim. Özgüveni düşük olan kimse değil çekici olmak, ilgi bile çekemez.

12. Maskelerini çıkarmış, doğal davranan erkekler günümüzde daha kabul edilir durumda. O kasıntı, umursamaz tavırlarınızı artık yemiyoruz.

13. Bu özelliklerin yanında hiçbir şeyi de abartmamak lazım. Fazla ilgi, fazla cesaret, fazla özgüven insanı bıktırır ve soğutur. İşin özü her şey kıvamında güzel.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
60
44
16
13
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

çoğusuna inanmıyorum. hepsi sende olsa bile bodur tipsiz bir erkeği hiç bir kız istemez boşu boşuna yalan dolan konuşmayın. madem zeka kültür iletişim özgüve... Devamını Gör

Sarites Arites

haklısın kardeşim yakışıklı olanlar hayata 1 0 önde başlıyor. Evet zeka kültür iletişim çok önemli ama maalesef bunlar dış görünüşten ten sonra geliyor

Emre Varilci

1-) Fazlasıyla sığ bi' toplum da bulunduğumuz için, dediklerinin büyük bir çoğunluğu anlaşılmıyor. Üçüncü madde de aynı şekilde. 2- Yedinci maddeyse, otorit... Devamını Gör