Görüş Bildir
Haberler
Diri Vücutlu Adaleli Erkeklere Özel Stil Rehberi

etiket Diri Vücutlu Adaleli Erkeklere Özel Stil Rehberi

erleichda
01.06.2015 - 12:40 Son Güncelleme: 01.06.2015 - 17:22

Saatlerinizi spor salonlarında antrenman yaparak geçiriyorsunuz. Ve elde ettiğiniz şahane vücudu sergilemek en doğal hakkınız. Her ne kadar ne giyseniz giysin yakışıyor olsa da, elinizdekini daha iyi sergilemek için kulağa küpe olacak 13 tüyodan oluşan bir stil rehberi hazırladık. Buyurun galeriye.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğal görünüm, az dikkat çeken renkler

1. Doğal görünüm, az dikkat çeken renkler

Zaten gireceğiniz ortamlarla üçgen vücudunuzla tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, bir de bunu parlak renkler ve abartı desenlerle süslemenin hiçbir anlamı yok. Siz ne yapın edin doğal renkleri tercih edin.

2. Dar tişört hakkınız söke söke alınız

2. Dar tişört hakkınız söke söke alınız

O kadar vücut yapmışsınız, tabii ki dar tişört giymek en çok sizin hakkınız. Aşırı dar olmamasına özen göstersek şahane olur; nazardan uzak tutar, kem gözlerden korur.

3. Kotta tercih slim-fit

3. Kotta tercih slim-fit

Slim fit jean, dar kalçaları destekleyip, vücudunuzun geniş üst kısmını öne çıkaracaktır. Dolayısıyla özene bözene yarattığınız üçgen vücudunuzu bu şekilde vurgulayabilirsiniz.

4. Klasik iyidir

4. Klasik iyidir

Zaten yeterince iddialı bir vücudunuz var, bir de gösterişe gerek yok diye önceden söyledik. Bir de tarzınız klasik olursa vücudunuzla desteklenip çok daha klas bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. O nedenle mümkün olduğunca sade olmak, düz renkler tercih ederek onları az ama renkli aksesuarlarla desteklemek sizi gerçek bir centilmen gibi gösterir.

5. Tabii ki takım özel dikim

5. Tabii ki takım özel dikim

Özel dikim takım önerisinden sıkıldığınızı tahmin etmek çok da zor değil. Birincisi iyi terzi bulmak zor, ikincisi özel dikim takım pahalıya mal oluyor. O nedenle bu konuda ısrarcı olmak yerine, farklı bedenlerle kombin yapmayı öneriyoruz. Pantolonla ceketin aynı renk olmasına, genel geçer ceket/pantolon kurallarına uyup uymadığınıza dikkat edin yeter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Baklava hamuru gibi ince katlar

6. Baklava hamuru gibi ince katlar

Kat kat giyinmek, hem vücut hatlarınızı kapayacak hem de sizi olduğunuzdan iri gösterecektir. Bu nedenle mümkün olduğunca ince kıyafetler seçmeye dikkat edin. Yazın zaten ince giyiniyoruz peki kışın ne olacak sorusunun cevabı ise basit, gömlek/tişört üzerine ince yünler ve kaşmir birebir.

İşinizi kolaylaştıracak kilit parçalar

7. Mont

7. Mont

Bomber ve Harrington olarak adlandırdığımız montlar üçgen vücudunuzu en iyi şekilde öne çıkaracak parçalardır. Omuzlardan şişkin ve kollardan geniş olduğu için, hem fit durur hem de iri gösterir. Yeterince kol çalışamıyorum diyenlerinse asla kaçırmaması gerekir.

8. Tişört

8. Tişört

Dar ama aşırı dar olmayan, uzun ya da kısa kollu tüm tişörtler tam size göre. Kolsuz tişörtlerden uzak duruyor, atleti ise sevdiğinizi bildiğimiz halde mümkün olduğunca giymemenizi öneriyoruz. Çünkü neymiş, vücudu sergilemek için aşırı kasmak lüzumsuzmuş.

9. Gömlek

9. Gömlek

Çok bir şey söylemeye gerek yok. Bol, dar, tüm kesimler uygundur. Ricamız, çok dar olmamasına özen göstermeniz. Oturunca aman yanlardan çekmesin, küçük frikikler vermeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Pantolon

10. Pantolon

Pantolon da gömlek gibi neredeyse her kesim her model sizin için. Hele de uzun bacaklar ve ince kaslara sahipseniz, buyurun istediğinizi giyin. Yalnız pantolonunuz ne çok yüksek ne de çok düşük bel olsun. Skinny yani daracık pantolonlardan ise koşarak uzaklaşın.

11. Takım

11. Takım

Tek düğmeli ceketin üçgen vücut için yaratıldığına dair efsaneler ortalıkta dolaşıyor.  Ama tek düğme çok sıkıcı, biraz hareket istiyorum diyorsanız kruvaze de tercih edebilirsiniz. Yalnız büyük desenlerden ve kalın çizgili kumaşlardan uzak durmayı unutmayın. Ekose ve kareli kumaşlardan ise koşarak kaçın.

12. Hırka/Sweatshirt

12. Hırka/Sweatshirt

Daha önce de söylediğimiz gibi ince kumaş tercih etmekte fayda var. İnce kumaşlar hem vücudunuzun hatlarını öne çıkarır hem de olduğunuzdan iri ya da kilolu görünmenizi engeller. Hem de üzerine ceket, mont giydiğinizde potluk yapmaz, fit durur.

13. Ayakkabı

13. Ayakkabı

Yüksek taban, alçak taban, spor ayakkabı, sneakers ya da makosen, hepsi olur yeter ki kıyafeti tamamlıyor olsun. Uzun burunlardan, küt burunlardan uzak duruyoruz. Kalanını kombinle hallediyoruz. İstediğiniz gibi seçin, Kanye West gibi tarzınızı ortaya koyun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jvc1903

başlığa geeel merve ç. sandım:d gömlek bahane 9. R.Weidenfeller şahane:)

buralardutluktu

Genel olarak doğru tespitler. Ne çok dar ne çok bol giyilmeli. Renklerde uyumu yakaladıktan sonra problem yok. Kıyafet tadilatları için iyi bi terzi bulmak d... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Başlığı okuyunca Feriştah Yenge'nin fantezilerinden birini paylaşmışlar sandım :)