Görüş Bildir
Haberler
Dilan Çiçek Deniz Müjdeyi Verdi! Ünlü Yönetmen Thor Saevarsson’la Ne Zaman, Nerede Evleniyor?

Dilan Çiçek Deniz Müjdeyi Verdi! Ünlü Yönetmen Thor Saevarsson’la Ne Zaman, Nerede Evleniyor?

Müge Kakşi
31.03.2022 - 21:10

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı diziyle oyunculuğa ilk adımını atan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den hayranlarına müjdeli bir haber geldi. Bir süredir sarı saçlarıyla görmeye alıştığımız güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde yeni projesi için tekrardan imaj değişikliğine gitti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Deniz sevgilisi ünlü yönetmen Thor'la evlilik tarihini de açıkladı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özellikle Çukur adlı dizide oynadığı Sena rolüyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz evlilik için gün sayıyor. Geçtiğimiz yaz kalbini yönetmen Thor Saevarsson’a kaptıran güzel oyuncu muhabirlere evlilik tarihi hakkında detayları açıkladı. Mutluluğu yüzünden okunan Deniz'in hayranları uzun zamandır çiftin evlilik detaylarını merak ediyor. İşte Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Thor'un düğün tarihi...

Dilan Çiçek Deniz Ne Zaman Evleniyor?

Dilan Çiçek Deniz Ne Zaman Evleniyor?

Geçtiğimiz gün objektiflere yansıyan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den müjdeli haber geldi. Son yıllarda yıldızı parlayan genç oyuncu yeni projesi için yaptırdığı sarı saçlarıyla da çok konuşulmuştu. Beğenenler olduğu gibi beğenmeyenlerinde olduğunu söyleyen Deniz tam saçlarına alışmışken tekrardan eski haline döndü.

"Bir Kaç Ay İçerisinde..."

"Bir Kaç Ay İçerisinde..."

Güzel oyuncunun mutlu halleri gözlerden kaçmazken geçtiğimiz aylarda nişanlandığı yönetmen sevgilisi Thor'la evlilik tarihine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sevgilisiyle yemekten çıkan oyuncu sonunda düğün planlamalarına başladıklarını açıklarken bir kaç ay içerisinde düğün yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi. Güzel oyuncu düğünün nerede olacağı sorulduğunda ise 'Yurt içinde olacak ama İstanbul dışı...' diyerek yanıt verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın