Görüş Bildir
Haberler
Erkek Erkeğe Büyük Keyifle Takılabileceğiniz 9 Mekan

Erkek Erkeğe Büyük Keyifle Takılabileceğiniz 9 Mekan

Mide Fesadı
18.06.2015 - 16:10 Son Güncelleme: 28.06.2015 - 14:49

Zübeyir Ocakbaşı

Zübeyir Ocakbaşı

“Yemek yemekle ilgili ne düşünürsünüz bilmem ama ocakbaşının mutlulukla bir ilgisi olmalı” diyen erkeklere et yemeye doyamayacakları bir lezzet diyarı Zübeyir Ocakbaşı. Pişerken hem izleyebileceğiniz hem de piş artık diye ağlayan gözlerle bakacağınız ızgaradan yayılan koku en pahalı parfüm kokusundan daha da davetkar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nusret

Nusret

Yumuşacık lokumlar, pirzolalar, enfes tulum peynirli salatasının yanına dondurmalı sıcacık havuç dilimiyle, Nusret'e geldiğiniz günün sonunda hanımı evde bıraktığınıza pişman olmayacaksınız.

Venge

Venge

Evde dumanı üzerinde tüten, mis gibi tereyağı kokusu yayılan tane tane pilav sizi bekliyor olabilir ancak Venge’de keyif yapmak eşinizi şah-mat edecek cinsten. Bol nar ekşili salata yanına enfes bir beyti değmeyin keyfinize!

Asmalı Cavit

Asmalı Cavit

Duble sayısının birbirinin arkasını kovalayacağı, köz patlıcan salatası ve ciğerinin uğruna şiirler yazmak isteyeceğiniz güzellikte olan Asmalı Cavit’te hafta sonu akşamları bir başka güzel.

Madam Despina

Madam Despina

“Kur masayı madam despina, kirli beyaz muşamba örtüleri ser, çek sediri asmanın altına yanında bir ince müzeyyen abla” nidaları yükselirken Madam Despina'da leziz mezeler bir başka güzel dostum!

Can Balık

Can Balık

Karaköy’de bir yandan sohbet edelim, bir yandan da keyif yapalım derseniz buluşma noktanızı buldunuz demektir. Can Balık'ta güveçte kalan son karides ise kavga sebebi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balıkçı Kemal’in Yeri

Balıkçı Kemal’in Yeri

Grup içerisindeki “abi nereye gidelim” tartışmasına son veriyoruz ve sıradaki mekanı salaşseverler için yazıyoruz. Balıkçı Kemal’in Yeri süper mezeleriyle sabah uyandığınızda hiçbir şeyi hatırlamama sebebiniz olabilir.

Ciğerden Cengiz Usta

Ciğerden Cengiz Usta

Kurtuluş’un son durağında yer alan, çöp şişini yerken şiş yeme rekoru kıracağınız Cengiz Usta’da ciğer şiş de her gün Kurtuluş’a gitme sebebi.

Bosphorus Brewing

Bosphorus Brewing

Erkek erkeğe Oktoberfest'e gitmek isteyip de sevgililerden izin alamayanların kurtarıcısı olacak, kendi içinde adeta festival gibi bir mekan Bosphorus Brewing. Kendi yapımları olan biralar dışında farklı çeşitlerinin olmasının yanı sıra yanında, nachos ve kanat olması da işin fatality'si.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
3
3
1
1
0