Görüş Bildir
Haberler
Dijital Ortamda Tüm Vücudunu Kaplayan Dövmelerinden Arınan 9 Eski Çete Üyesi

Dijital Ortamda Tüm Vücudunu Kaplayan Dövmelerinden Arınan 9 Eski Çete Üyesi

Hazal Odenli
15.01.2017 - 16:21

1. Pişman olduğunuz bir dövmeniz var mı? Sildirmeyi düşündünüz mü? Büyük ihtimalle gözünüzde büyüyordur işlem.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Boydan boya dövmeye sahip eski çete üyelerinin hali daha fena. Hem eski hayatlarından uzaklaşmak hem de dövmelerinden kurtulmak istiyorlar. Acı dolu onlarca seans onları bekliyor.

3. Fotoğrafçı Steven Burton yaptığı projeyle eski çete üyelerinin dijital ortamda dövmesiz hallerini ortaya çıkarıyor.

4. Eski çete üylerinin portrelerini çekip photoshop'la onlara kavuşmak istedikleri eski görüntülerini gösteriyor bir nevi.

5.

6. "Dövmelerin ötesini görmek" mottosuyla yola çıktığı ve iki yılda 400 saatini harcadığı Skin Deep projesi için bir de kickstarter başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bu ve diğer insanların fotoğraflarının olduğu kitabın basımı ve dağıtımı için 25 bin dolar hedeflenirken kısa sürede 382 katılımcıyla 26,541 dolar toplandı.

8.

9. Geç de olsa geleceği için doğru yolu bulan ve toplum arasında kabul görmek isteyen bu insanlara da kolaylıklar dileyelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
90
29
17
16
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Drn d.

#5 Göz kapaklarının üstüne yazdırdığı "The End" hoşuma gitti! Sanki tüm canlılarda yazıyormuş da onunki daha belirginmiş gibi... Yeğeen ölüm dediğin fjdfdd... Devamını Gör

Belphegor

Bazı yüz dövmeleri hariç sildirmeleri fatal error olur kanımca.Adamları orjinal kılan dövmeleri zaten.Eski çete üyeliğinden esnaf emeklisine dönmek pek akıll... Devamını Gör

Hcrn

Serseri bi havaları varmış. Şimdi evli mutsuz olmuşlar 😂