Görüş Bildir
Haberler
Differdange 1-2 Trabzonspor

Differdange 1-2 Trabzonspor

Fatih
23.07.2015 - 22:06

''Yavaş yavaş ilerleyeceğiz''

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-1 kazanılan ve üst tura çıkılan Differdange maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Başarılı çalıştırıcı geçirdikleri sürecin henüz bir hazırlık aşamasında olduğunu söylerken, ilk maça göre orta sahada daha iyi olduklarını belirtti.

İşte Shota Arveladze'nin açıklamaları...

''İkinci maçın daha kolay olacağını söylemiştim. 1-0'dan sonra Sefa maçı bitirebilirdi. Ama daha yeni, ayaklarda bir ağırlık var. Hem hazırlık hem turu geçmiş olduk. Orta sahada ilk maça göre top kullanma anlamında çok daha iyiyidik ama yine de eksik çoktu.''

''Sonuçta yine söylüyorum, hazırlık dönemi. Yavaş yavaş ilerleyeceğiz. Bu oynadığımız dakikalar forma girmek anlamında. Gerçek bir hedef bu maçları da kullanarak lige hazır olmak.''

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/uefa/shot...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Differdange 1-2 Trabzonspor

Differdange 1-2 Trabzonspor

Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Differdange'yi 2-1 mağlup etti. Avni Aker’deki ilk maçta da 1-0 galip gelen bordo mavililer, 3. tura adını yazdırdı

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Trabzonspor ile Differdange 03 ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili temsilcimiz, deplasmanda konuk olduğu Lüksemburg ekibini 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor'un gollerini 19. dakikada Salih Dursun ve 90+3. dakikada Soner Aydoğdu atarken, ev sahibi Differdange'nin tek golü 82. dakikada Omar Er Rafik'ten geldi.

Avni Aker'deki ilk maçı da 1-0 kazanan Fırtına, bu galibiyetle tur atlayan taraf oldu.

Bordo mavililer, Makedonya'nın Rabotnicki ve Letonya'nın Jelgava takımlarının eşleşmesinin galibiyle 3. ön eleme turunda karşılaşacak.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspor...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0