Görüş Bildir
Haberler
Diego Ribas, Fenerbahçe'de Kalacağını Açıkladı

Diego Ribas, Fenerbahçe'de Kalacağını Açıkladı

Enver K.
22.02.2015 - 13:09

Son dönemde takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Brezilyalı yıldız Diego Ribas, “3 yıl daha buradayım.' dedi.

Sarı-Lacivertliler’in, sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Diego Ribas, kendisiyle ilgili çıkan haberlere bir hayli üzüldüğünü söyledi. Hem iç hem de dış basında, “Fenerbahçe’den ayrılıyor” şeklinde çıkan haberlere anlam veremediğini belirten Diego, son noktayı koydu.

Brezilyalı yıldız, “3 yıl daha buradayım. Fenerbahçe’de yapacak çok şeyim var. Başarı için buraya geldim. Türkiye’deki futbola alışmam biraz zaman aldı. Ancak önümüzde zorlu bir süreç başladı. Ben de final niteliği taşıyan bu karşılaşmalarda sahne alıp, takıma faydalı olacağım” yorumunu yaptı.

‘Bana hep destek oluyorlar...’

Fenerbahçe taraftarının her zaman arkasında olduğunu dile getiren Diego, “Taraftarlarımız beni benimsedi, bana kötü günlerimde tepki vermeyip, aksine stadımız Şükrü Saracoğlu dahil her yerde hep destek oldular. Teknik heyetin ve arkadaşlarımın da arkamda olduğunu hissetmem bana büyük bir güç verdi. Şimdi bizim için büyük önem taşıyan Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinde oynayıp, skora da etki edeceğime inanıyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0