Görüş Bildir
Haberler
Diablo 3’E Yeni Kozmetik Görünümler Ekleniyor

Diablo 3’E Yeni Kozmetik Görünümler Ekleniyor

Durma Play
20.04.2016 - 22:52

Diablo 3’E Yeni Kozmetik Görünümler Ekleniyor

Serinin son oyunu Diablo 3 , dünya çapinda milyonlarca kisinin günlük aktiviteleri arasinda yer almaktadir. Blizzard firmasi, dünya genelindeki bilgisayar oyunlarin gelmis geçmis ve büyük ihtimalle gelecek tarihi incelendiginde en basarili isimler arasinda bulunmaktadir.Her ne kadar sirketin kurulum tarihinden bu yana sinirli sayida yapim ile ortaya çikmis olsa da, sunduklari tüm ürünler yediden yetmise on milyonlarin gözdesi olmus ve olmaya devam etmektedir. Fantastik tarzdaki rol yapma oyunlari alaninda uzmanlasmis olan sirket, Starcraft ve Warcraft serileri ile elde ettigi basariyi Diablo serisinde de azalmadan devam ettirmistir. Geçtigimiz günlerde sunulan ek paket ile birlikte mevcut oyuncularina yeni içerik ve daha üstün özellikler sunan firma, ayni zamanda henüz bu saheseri tecrübe etmemis kisilerin de bir an deneyimlerini gereklestirebilmelerine olanak saglamis durumdadir.

Diablo , aksiyon tabanli rol yapma oyunlarini kullanicilar ile tanistiran serinin son oyunu olarak nitelendirilmektedir. Günümüzün klasik yakin üçüncü kisi görünümlü RPG’lerinden farkli olarak kendine has üst görünümlü üçüncü kisi açisini tercih eden oyun, bu sayede kullanicilarinin oyun atmosferini çok daha etkin biçimde görüntüleyebilmesine ve türün takipçilerinin herhangi bir zorluk çekmemesine yardimci olmustur. Seçilebilen farkli karakter siniflari sayesinde kendi oyun tarzlarina göre tercihlerini yapan kisiler, gelisimlerini tam olarak istedikleri dogrultuda sürdürebilmektedirler.

D3 Key ’i DurmaPlay üzerinden en uygun fiyatlar karsiliginda edinebilecek kisiler, herhangi fiziksel bir gönderim süresi beklemeye gerek kalmadan D3 CD Key 'i Battle.Net hesaplari üzerinden aktif ederek oyunu internetten yüklemeye baslayabileceklerdir. Birkaç saatlik yükleme sürecinin ardindan aninda kullanima açik hale gelecek olan Diablo3, kisiyi efsanevi atmosferine katarak heyecan ve aksiyonun tam ortasina alabilecektir. Oyunun diger ürünlerinden farkli olarak herhangi bir bölge ayrimi olmayan Global Cd Key, kisiye ister Avrupa ister de Amerika sunucularinda oynama sansi sunmaktadir. Oyuna hali hazirda sahip olan kisiler ise D3 Reaper of Souls eklenti paketini satin alarak karakterlerinin gelisim sürecini devam ettirebilecek ve yeni görev, harita ve esyalari tecrübe etmeye baslayabileceklerdir.

Oyun içerisindeki görevler tamamlanip düsmanlar alt edildikçe edinilebilecek olan D3 Gold 'lari uzun süreci ekarte ederek direkt ulasim saglamak isteyen oyun severler ise arzu ettikleri sunucu için D3 Gold satin alimi gerçeklestirebilmektedirler. Sunucuya girildigi an satin alinan D3 Gold sayesinde açik arttirma sisteminden en kaliteli silah ve zirhlar seçilebilmekte, böylece karakterin gelisim süreci de maksimum hizda devam edebilmektedir. Blizzard’in oyuncularina hesap güvenligi açisindan sundugu ve yüzde yüz güvenlik saglayan Battle.net Authenticator da DurmaPlay araciligi ile temin edilmektedir. Hesabiniz ile etkilesime geçen cihaz, hesabiniza her giristen önce size farkli bir kod göstererek yalnizca sizin giris yapmaniza, böylece manevi ya da maddi kayiplar yasamamaniza imkân vermektedir. Diablo3 Fiyat larini güncel bir sekilde Durmaplay Online Oyun Alisveris sitesinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/diablo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın