Görüş Bildir
Haberler
Devlet Bahçeli Grup Toplantısında Konuştu: 'Bu Çağrı Bal Gibi Darbe Çağrısıdır'

Devlet Bahçeli Grup Toplantısında Konuştu: 'Bu Çağrı Bal Gibi Darbe Çağrısıdır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

  • 1 yılı aşkın süredir beşeriyet salgının karşısında mücadele vermektedir. Koronavirüs vaka ve vefat sayısı tedirgin edici boyuttadır. Bizlere düşen kontrollü bir hayat düzenlemektir. Olumsuz tesirleri en aza indirmek maksadıyla hükümetimiz yoğun çaba harcamaktadır. Maskeye kola değil ağza takmak, hijyen ve sosyal mesafeye uymak zorundayız. Aşılama çalışmaları başarılı bir şekilde devam etmektedir. Türkiye’de yapılan aşı sayısı 17 milyonu bulmuştur. Bilinmelidir ki virüs bizim irademizden daha güçlü değildir.

  • Siyaset virüslerini kul affeder mi? Dertte yoklar, tasada yoklar ama sıra istismara geldi mi teker teker gizlendikleri delikten çıktıklarını herkes görmektedir. Biz onlar gibi küçülmeyeceğiz. Karanlıktan aydınlığa taş fırlatanların mahcup olacağı günler uzak değildir. Biz büyük bir ülke olan Türkiye’yiz.

'Muhattap olduğumuz her tehdidin dış bağlantısı var'

'Muhattap olduğumuz her tehdidin dış bağlantısı var'
  • Kim ne söylerse söylesin, biz Türkiye’nin tarafındayız. Siyasi işportacıların oyunlarını bozacağız. Tıbbın imkanlarıyla yokuşların aşılacağına inanıyoruz.

  • Hiçbir gelişme tesadüf olarak ortaya çıkmış değildir. Muhattap olduğumuz her tehdidin dış bağlantısı var. Durduğumuz yer, baktığımız menzil karmaşık meselelerin düğümünü çözecektir. Başkalarının dolduruşuna gelirsek teslimiyetçiliğin anaforuna düşmemiz kaçınılmazdır. Biz Türkiye sevdalısıyız.

  • Rusya-Ukrayna sınırında savaş helikopteri uçmakta, tehdit etmektedir. Ukrayna AB’nin kalkanı olduğu söylemiştir. NATO ve Rus uçakları tehlikeli bir it dalaşına girmiştir. Karadeniz’den Akdeniz’e uzanan yolda gerginlik farklı boyutta devam etmektedir.

'Bu amiraller kara bir lekedir'

'Bu amiraller kara bir lekedir'
  • ABD Dışişleri Bakanı’nın S-400’ü elimizden çıkarmayı dile getirmesi zamanlama bakımında manidardır.

  • Möntrö tartışmaları derken Türkiye 104 amiralin muhtırası ile sarsılmıştır. Möntrö Lozan’ın bir halkasıdır. Hiç kimsenin Möntrö’yü tartışmaya açtığı yoktur. Bu zorlama zeka özürlü paylaşımın failleri herkesi kendi gibi ahmak mı hissediyor. Bu amiraller kara bir lekedir.

  • Üzerinde durulması ve sorgulanması gereken bir şeyde bunları bir araya getiren motivasyon nedir? 104 amiral suç işledi cezasız kalamaz.

  • Bu çağrı bal gibi darbe çağrısıdır, milli iradeye doğrultulmuş bir silahtır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
23
10
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
V for Valkyr

Kendisi 2 Ağustos 2004 tarihinde görevde olan (emekli de değil) 313 generale "iktidara muhtıra verin" diye mektup gönderdi.

Resho

27 Mayıs 1960'ta o darbe bildirisini okuyan Alpaslan Türkeş'te zaten CHP'nin kurucusuydu. Bu adam azraile mi güveniyor nedir ben anlamıyorum ki, 1-2 seneye ö... Devamını Gör

BlueCraving

Iyyykkk!