Görüş Bildir
Haberler
Dev Anket Sonuçlandı: Oylarınızla Belirlenen Türkiye'nin Birbirine En Çok Yakışan Çiftleri

etiket Dev Anket Sonuçlandı: Oylarınızla Belirlenen Türkiye'nin Birbirine En Çok Yakışan Çiftleri

Aylak Madam
09.11.2015 - 18:48

Tam olarak 660 bin oyun kullanıldığı, 1.2 milyon görüntülenme alan dev ankette, Türkiye'nin birbirine en çok yakışan çiftlerini sizin oylarınızla belirledik!

İşte, Türkiye'nin birbirine en çok yakışan sekiz çifti:

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Hatice Şendil & Burak Sağyaşar

8. Hatice Şendil & Burak Sağyaşar

Yaklaşık beş yıl süren birlikteliklerini büyük bir törenle taçlandırararak dünya evine giren çift, bu büyük ankette kendine 8.sıradan yer buldu. Anketin gruplar aşamasında Kıvanç Tatlıtuğ & Başak Dizer, Can Bonomo & Didem Soydan ve Osman Karagöz & Pucca olan rakiplerini bariz bir farkla eledi. Çeyrek finalde Demet Akalın & Okan Kurt ikilisiyle karşılaşan çift, tabiri caizse onları ankete gömdü ve yarı finale yükseldi. Ancak bu defa rakibi çok daha zorluydu: Kadir Doğulu & Neslihan Atagül! Kıyasıya süren mücadeleden ne yazık ki mağlup ayrılan çift, Türkiye'nin birbirine en çok yakışan 8. çifti olmuş oldu.

7. Mehmet Aslantuğ & Arzum Onan

7. Mehmet Aslantuğ & Arzum Onan

Yıllardır hem örnek yaşantıları, hem imrenilesi aşklarıyla bizi büyüleyen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ pek çok genç rakibini geride bırakarak anketimize 7.sıradan giriş yaptı. Çiftimiz gruplar aşamasında Kenan İmirzalıoğlu & Sinem Kobal, Barış Arduç & Gupse Özay gibi favori isimleri resmen ezici bir sonuçla eledi. Çeyrek finalde pekçok kişinin favorisi olan Merve Boluğur & Murat Dalkılıç çifti karşısında dayanamaz diyorduk ki, onları da sollamayı başardılar. Ancak yarı finaldeki rakipleri İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu gibi bir çift olunca, büyük bir oy farkıyla 7.sıradan anketimizde yerlerini aldılar. (Gönlümüzde birinciler orası ayrı tabii! )

6. Kenan Doğulu & Beren Saat

6. Kenan Doğulu & Beren Saat

Anketteki en bebiş isimlerden olan Kenan & Beren çifti, hayranlarının vefasızlığından olsa gerek, anketimizde beklenenin çook altında kalarak 6.sıradan yerlerini aldılar. İlk turda neredeyse rakiplerinin toplam oyu kadar oyla zafer kazanan çift, çeyrek finalde Engin Altan Düzyatan & Neslişah Alkoçlar çiftini kolaylıkla elediler. Yarı finalde ise neredeyse tüm oylama boyunca burun buruna kapıştıkları Hazal Kaya & Ali Atay çiftine 1000 oy gibi küçük bir farkla, finale yükselme hakkını son anda kaptırdılar. Bu büyük kayıpla anketimizde 6. oldular.

5. Kerem Bürsin & Serenay Sarıkaya

5. Kerem Bürsin & Serenay Sarıkaya

Yeni neslin eeeen favori çiftlerinden olan Kerem Bürsin & Serenay Sarıkaya anketimizde 5. sıraya yerleştiler. Grup karşılaşmasında en güçlü rakipleri olan Halit Ergenç & Bergüzar Korel ikilisini kolaylıkla geçtiler. Çeyrek finalde Tuba Büyüküstün & Onur Saylak çiftini ise ankete gömerek, yarı finale girmeyi başardılar. Ancak ankette büyüük bir şanssızlık yaşayıp yarı finalde anketin en güçlü isimleriyle yarışmak mecburiyetinde kaldılar: Burak Özçivit & Fahriye Evcen. Yenilgileri de aşkları kadar büyük olan çiftimiz, anketimize göre Türkiye'nin birbirine en çok yakışan beşinci çifti oldu.

4. Kadir Doğulu & Neslihan Atagül

4. Kadir Doğulu & Neslihan Atagül

Yedikleri, içtikleri her şeyi sosyal medyada paylaşma hastalığına yakalanmış çift, anketin en iddialı isimlerinden biriydi. Ancak anketimizde sürpriz isimlerin ani ve bir o kadar da sürpriz yükselişinden dolayı 4. sıradan ankete girdiler. Anketin gruplar aşamasındaki rakipleri son derece 'çerez' olan çift, çerezlerini bir güzel yedikten sonra çeyrek finale elini kolunu sallayarak geldi. Çeyrek finalde rakipleri Can Bonomo & Didem Soydan'ı büyük bir farkla geride bıraktılar. Yarı finaldeki rakipleri de onları zorlayacak cinsten değildi: Burak Sağyaşar & Hatice Şendil. Şansları ve aşkları onları buralara kadar kolaylıkla taşısa da, sürpriz isimlerin fazla tutması onları finalin sonuncusu, anketin dördüncüsü yaptı. Ne diyelim geçmiş olsun, başka anketlerde artık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Hazal Kaya & Ali Atay

3. Hazal Kaya & Ali Atay

Hazal Kaya & Ali Atay çifti bizi de, pek çok kişiyi de şaşırtma konusunda birinci olurken, ankette 3. oldu. Basına çok fazla görüntü vermeyen, aşklarını kendilerine özel yaşamayı tercih eden ikili, gruplar aşamasında Arda Turan & Neslihan Doğan, Engin Altan Düzyatan & Neslişah Alkoçlar ve Buse Terim & Volkan Bahçekapılı'yı bir güzel yendi. 'Rakipleri güçlü değil,' diye yorumladığımız sonucun ardından, çeyrek finalde anketin favorilerinden olan Safiye & Faik çiftini de eleyince, bizi bir sürprizin beklediğini anladık. Yarı finalde Beren Saat & Kenan Doğulu gibi medyatik bir çiftle başabaş bir mücadeleden de alınlarının akıyla çıktılar. Halkın, aşklarını görmese de samimiyetlerine bayıldığını anladığımız çift final karşılaşmasında üçüncü olmayı başardı. Ne diyelim, aşkları daim olsun!

2. İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

2. İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

Poyraz Karayel dizisindeki aşklarını gerçek hayata da taşıyan çift, Türkiye'nin birbirine en çok yakışan 2. çifti olarak anketimizdeki yerlerini aldılar. Gruplar aşamasında Murat Dalkılıç & Merve Boluğur, Yağmur Atacan & Pınar Altuğ,  Pelin Karahan & Bedri Günday gibi isimleri elediler. Çeyrek finalde yaklaşık 60 bin kadar bir oy farkıyla da, yine favoriler arasında gösterilen Kenan İmirzalıoğlu & Sinem Kobal çiftini geride bırakmayı başardılar. Yarı finalde Mehmet Aslantuğ & Arzum Onan gibi güçlü bir çifti de solladıktan sonra finale yükseldiler. Hayranlarından gelen oylar ve imrenilesi aşkları sayesinde de ikinci oldular!

1. Karşınızda Türkiye'nin Birbirine En Çok Yakışan Çifti: Burak Özçivit & Fahriye Evcen!

1. Karşınızda Türkiye'nin Birbirine En Çok Yakışan Çifti: Burak Özçivit & Fahriye Evcen!

Dizide başlayan aşklarını gerçek hayata taşıyan çiftlerden Burak Özçivit & Fahriye Evcen ikilisi, karşısına gelen her rakibi birer ikişer eleyerek birinci olmayı başardı. Gruplarda Özge Ulusoy & Hacı Sabancı, Onur Saylak & Tuba Büyüküstün ve Orhan Gencebay & Sevim Emre gibi isimleri eleyerek çeyrek finale yükseldiler. Orada da Halit Ergenç & Bergüzar Korel gibi bir çifti kolaylıkla geride bıraktılar. Yarı finalde favoriler arasında olan Kerem Bürsin & Serenay Sarıkaya ikilisini büyük bir farkla geçtiler. Final karşılaşmasında %74 gibi ezici bir oranla tüm rakiplerini geride bırakarak, tartışmasız Türkiye'nin birbirine en çok yakışan çifti oldular!

İkiliyi tebrik ediyor, nazardan, kötü gözden hep uzak olmalarını diliyoruz. 😊

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3495
1575
1178
236
217
204
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onurcan Marangöz

Burak Özçivit kendi kendine de çok yakışıyor asdqdasd

Instagram Kafesi

Sizin yapıcağınız seçimlerin...

Enigma

1.ler bence samimiyetsiz bir ilişki.Nedense inanılası gelmiyor.Ama gerçeklerse Allah daim etsin ve mutluluklarına gölge düşmesin.Ne diyelim.

waldorf cornelia

al bendende o kadar ben bu yorumun aynısını yazacaktım :D ben mehmet aslantuğ arzum onanın açık ara 1.ci olması gerekirdi o yazdığın yorumda tek olmadığım iç... Devamını Gör