Görüş Bildir
Haberler
Denizlispor'un Kurucularından Sayıner Hayatını Kaybetti

Denizlispor'un Kurucularından Sayıner Hayatını Kaybetti

İzmir Gündem
28.05.2014 - 13:59 Son Güncelleme: 28.05.2014 - 15:15

Denizlispor'un Kurucularından Sayıner Hayatını Kaybetti

Bir dönem Denizlispor’un başkanlığını yapan kurucu üye Atilla Sayıner, 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Apartman görevlisinin iddiasına göre, dün sabah 06.00 sıralarında Konak ilçesi Alsancak semti Gül Sokak’ta yalnız yaşadığı evin balkonuna çıkan Atilla Sayıner (81), bir anda dengesini kaybedince beton zemine düştü. Görevli, ambulans ve polis çağırdı. Sağlık görevlileri, talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yalnız yaşadığı ve bilinen psikolojik sorununun bulunmadığı öğrenilen Sayıner’in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Alsancak Hocazade Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

1933 doğumlu Atilla Sayıner, 1955'te İstanbul Eczacılık Fakültesi'ni bitirir bitirmez baba mesleğine atıldı. 1.5 yıl Çankırı'da, 4 yıl Buldan'da, 20 yıl Denizli'de eczacılık yaptıktan sonra işini İzmir'e taşıdı. Konak'taki Sayıner Eczanesi'ni açtı. 30 yıldır İzmir'de yaşayan Sayıner'in, iki oğlu ve bir gelini de eczacı. Denizlispor'u kurucularından Sayıner; Denizli ve İzmir'de huzurevi, yetiştirme yurdu gibi yapılmasına önemli katkılarda bulundu.http://cdn.izmirgundem.com/article/20538/article-detail-304x155/denizlispor-un-kurucularindan-sayiner-hayatini-kaybetti-e61cb6.jpg

Kaynak: http://konak.izmirgundem.com/haber/de...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0