Görüş Bildir
Haberler
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya Makam Araçlarını Toplu Taşıma Aracı Almak İçin Satışa Çıkardı

etiket Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya Makam Araçlarını Toplu Taşıma Aracı Almak İçin Satışa Çıkardı

Batuhan
12.06.2019 - 18:29

Antalya'nın Demre ilçesi Belediye Başkanı Okan Kocakaya, toplu taşıma aracı alınması için iki makam aracını satma kararı aldı. Belediye meclisinde önerisi kabul edilen Kocakaya, araçların satışından elde edilecek gelirle birkaç toplu taşıma aracı almak istediklerini, makam aracı olarak kendi aracını kullanacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre, Demre Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı İYİ Parti’li Okan Kocakaya’nın yönettiği oturumla gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Okan Kocakaya, 'Gündem dışı bir dilekçem olacak. Bu dilekçede belediye başkanlığı makamına ait iki hizmet aracının satılarak, yerine tüm topluma hizmet edecek toplu taşıma aracı alınmasını istiyorum' dedi.

Dilekçe verdi

Dilekçe verdi

Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Başkan Kocakaya'nın dilekçesi gündeme alındı. Başkan Kocakaya dilekçesinde, 'Belediye hizmetlerinde kullanılan araçlardan 2015 model 07 ZCL 01 plakalı Audi marka otomobil ile 2010 model 07 ZAD 01 plakalı Skoda marka hizmet araçlarının satılarak toplu taşıma aracı satın alınması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim' ifadelerine yer verdi.

Yapılan görüşmelerin ardından konu oylamaya sunuldu. Bir üyenin çekimser oyuna karşılık oy çokluğuyla her iki aracın da satışına karar verildi.

"Birkaç kişiye hizmet vermektense, bütün Demreli hemşehrilerimize hizmet versin"

"Birkaç kişiye hizmet vermektense, bütün Demreli hemşehrilerimize hizmet versin"

Belediye Başkanı Okan Kocakaya, 'Belediyemize ait 2 hizmet aracımız var. Seçim döneminde hep ilçemizde toplu taşıma araçları olmadığı için bunu hayata geçirmeyi hedeflemiştik. Fakat şu anda belediyemizin ekonomik durumu buna çok müsait değil. Biz de hizmet araçlarımızı birkaç kişiye hizmet vermektense, bütün Demreli hemşehrilerimize hizmet verebilmesi için böyle bir karar aldık. Ben böyle bir talepte bulundum meclis üyelerimizden. Sağ olsun onlar da oy çokluğuyla kabul etti. Demreli hemşehrilerimizin kullanabileceği, onlara hizmet edecek toplu taşıma araçları almayı hedefliyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ben kendi aracımı makam aracı olarak kullanacağım"

"Ben kendi aracımı makam aracı olarak kullanacağım"

Başkan Kocakaya gazetecilerin 'Siz makam aracı olarak ne kullanacaksınız?' sorusuna da 'Belediyenin diğer araçlarını kullanacağım. Şu anda bir makam aracım yok. Ben kendi aracımı makam aracı olarak kullanacağım' yanıtını verdi.

Kocakaya'nın bu hareketi sonrası sosyal medyadan da farklı yorumlar geldi...

Kocakaya'nın bu hareketi sonrası sosyal medyadan da farklı yorumlar geldi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
902
332
18
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Özel uçakla maç izlemeye giden kaynanası güzel bunu beğenir mi

KoSeKu

kaynak pls

Sema candelen

bak okurken nasil direkt dedim kesinlikle akpli degildir diye. valla bana boyle dusundurtenler utansin...kendisini de tebrik ediyorum iste bunlar gormek iste... Devamını Gör

Nur

kral bu kaçıncı seviye