Görüş Bildir
Haberler
Demokrat Parti Lideri Uysal: 'Erdoğan Titanik'in Kaptanı Gibi'

Demokrat Parti Lideri Uysal: 'Erdoğan Titanik'in Kaptanı Gibi'

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Altılı Masa'yı 'Altı kaptan bir gemiyi batırır' diye hedef alan Cumhurbaşkanı ErdoğanTitanik gemisinin kaptanına benzetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Altılı Masa'ya yönelik “Masadan çıka çıka ülkeyi altı kişiyle yönetme kararı çıktı. Altı kaptan bir gemiyi batırır” sözlerine Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan yanıt geldi. 

Uysal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  'Erdoğan, Titanik'in kaptanı gibi… ‘O' da buzdağı uyarılarını dikkate almadı… İstişare etmedi… Batmaz denen gemi battı! Türkiye de dört nala felakete gidiyor!” ifadelerini kullandı.

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı bir programda Altılı Masa'yı hedef aldı. Erdoğan, 'Herkes bir aday ismi beklerken, masadan çıka çıka ülkeyi altı kişiyle yönetecekleri kararı çıktı. Kardeşlerim altı kaptan bir gemiyi batırır. Tek kaptanla bir gemi gider. İki şoför bir arabaya muhakkak kaza yaptırır. Parlamenter sisteme geçeceğiz diye çıktıkları yolda dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem icat ettiler' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın