Görüş Bildir
Haberler
Demet Şener ile İbrahim Kutluay Barıştı: Beş Yıllık Küslük Bitti!

Demet Şener ile İbrahim Kutluay Barıştı: Beş Yıllık Küslük Bitti!

Boşandıktan sonra birbirlerinin yüzüne bile bakmayan ve haklarında söylemediklerini bırakmayan İbrahim Kutluay ve Demet Şener barıştı. Beş yıldır konuşmayan eski eşler İbrahim Kutluay ve Demet Şener yıllar sonra ilk kez bir araya gelerek ailecek yemek yedi. Barışmalarına neden eden olay ise oğulları Ömer’in tatilde geçirdiği küçük kaza. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Şener ile İbrahim Kutluay Barıştı

Demet Şener ile İbrahim Kutluay Barıştı

Boşandıktan sonra birbirlerinin yüzüne bile bakmayan ve haklarında söylemediklerini bırakmayan İbrahim Kutluay ve Demet Şener barıştı.

Barışmalarına neden eden olay ise oğulları Ömer’in tatilde geçirdiği küçük kaza. 15 günlüğüne çocuklarıyla Çeşme Ilıca’da tuttuğu sezonluk evde kalan İbrahim Kutluay, Ömer’in geçirdiği kaza sonrası ilk iş, eski eşini aradı.

İlk Kez Buluştular

İlk Kez Buluştular

Büyük panik yaşayan Demet Şener, çocuklarının bir an önce İstanbul’a dönmesini istedi. İzmir’de yapılan müdahalenin ardından çocuklarıyla İstanbul’a dönen İbrahim Kutluay, Şener’e bilgi verdikten sonra bir de yemeğe davet etti! Beş yıllık aradan sonra ailecek yedikleri yemekte, İstinye Park’taki Zuma’da ilk kez karşı karşıya gelen eski eşler, oğullarının sağlığı için tüm kızgınlıklarını kenara bıraktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın