Görüş Bildir
Haberler
Demet Özdemir Tekne Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı! İlk Yorum Sevgilisinden Geldi...

Demet Özdemir Tekne Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı! İlk Yorum Sevgilisinden Geldi...

Müge Kakşi
20.09.2021 - 23:20

Ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatilde olan Özdemir bu kez teknede mini elbisesiyle verdiği pozlarını takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni alırken ilk yorum ise sevgilisi Oğuzhan Koç'tan geldi. İşte Demet Özdemir'in olay pozları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, uzun süredir birlikte olduğu şarkıcı Oğuzhan Koç ile tatile çıktı. Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu, teknede çektirdiği fotoğraflarını da takipçilerinin beğenisine sundu.

TEKNE POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Instagram'da 14 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir, önce siyah bikini üstüne giydiği renkli sweatshirtlü pozunu paylaştı. Oyuncunun paylaşımı 530 binden fazla beğeni aldı.

SEVGİLİSİ MİNİ ELBİSELİ POZLARINA SESSİZ KALAMADI

Güzel oyuncu daha sonra da teknede siyah mini elbisesiyle poz verdi. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede 848 binden fazla beğeni alırken sevgilisinden de yorum gecikmedi. Özdemir'in paylaşımına sessiz kalamayan Oğuzhan Koç, kalp ve kalpli gülen yüz emojisi koydu. Oyuncu Nur Fettahoğlu da Özdemir'in paylaşımına 'Aşırısın' yazarak kalp emojisi ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın