Görüş Bildir
Haberler
Demet Akalın Hamile mi? Demet Akalın'ın Kızı Hira'ya Kardeş mi Geliyor?

Demet Akalın Hamile mi? Demet Akalın'ın Kızı Hira'ya Kardeş mi Geliyor?

Magazin dünyasının en çok konuşulan polemikleriyle gündemden inmeyen ünlü şarkıcısı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde uzun zamandır küs olduğu Hadise'ye zeytin dalı uzatmıştı.  Ardından ikili bir reklam anlaşmasına dahi imza atmıştı. Demet Akalın, sosyal medyada da aktif olan ünlüler arasında, özellikle Twitter'da yaptığı yazım yanlışlarıyla da olay olan Akalın'la ilgili Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında bomba bir iddia ortaya atıldı. Söylenenlere göre Demet Akalın, Hira'nın ardından ikinci çocuğuna hamile! İşte o haber ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Akalın, magazin dünyasının gündemden düşmeyen isimlerinden. Akalın çok konuşulan atarlı giderli şarkıların kraliçesi olmasının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da, özel hayatıyla da gündem olmaya devam ediyor.

Demet Akalın ve Hadise Arasında Gerginlik

Demet Akalın ve Hadise Arasında Gerginlik

Demet Akalın son dönemde; Hadise'yle olan küslüğünün yanı sıra ikilinin arasındaki polemiklerle de sık sık gündeme geliyordu. Yakın zamanda kendisine Hadise sorulduğunda: 'Mutlu kız ona karışmayalım, Hadise mutlu' açıklamasını yapmıştı.

Hadise'nin Gönderdiği Elbiseyle Fotoğraf

Hadise'nin Gönderdiği Elbiseyle Fotoğraf

İkilinin arasının düzeldiğiyse; Hadise'nin kurduğu yeni kıyafet markasından bir ürünü Demet Akalın'a göndermesi ve Akalın'ın elbiseyle olan fotoğrafını paylaşmasıyla anlaşıldı. Ancak Akalın'ın fotoğrafında göbek kısmındaki hafif şişlik, hayranları tarafından binlerce 'hamile mi' sorusuna sebep oldu.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Kimdir?

Türkiye'nin atarlı giderli şarkılar kraliçesi olarak bilinen Demet Akalın; Demet Akalın, 23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya geldi.  Barbaros Hayrettin Lisesi'nin ardından annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı. Daha sonradan çıkış şarkısı 'Aşkın Açamadığı Kapı' ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP'tan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000'ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okan Kurt'la olan evliliğinde 'Hira' adında bir kızı olan Demet Akalın'dan  bebek iddialarına henüz yanıt gelmedi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın