Görüş Bildir
Haberler
Deltacron Varyantı Belirtileri Nelerdir? Deltacron Varyantı Nasıl Anlaşılır? Deltacron Türkiye'de Var mı?

Deltacron Varyantı Belirtileri Nelerdir? Deltacron Varyantı Nasıl Anlaşılır? Deltacron Türkiye'de Var mı?

Covid-19 salgını tüm dünyanın sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Koronavirüsün yeni varyantlarından biri de Deltacron oldu. Vatandaşları tedirgin eden Deltacron varyantı araştırma konusu oldu. Son olarak ortaya çıkan Deltacron varyantı hakkında İngiliz Ulusal Sağlık Güvenliği Ajansı tarafından yapılan açıklama dünya üzerinde büyük bir endişe yaratmış durumda. Peki Deltacron Varyantı belirtileri nelerdir? Deltacron Varyantı nedir, nasıl anlaşılır? Deltacron Türkiye'de var mı? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüsün varyantlarından biri olan Deltacron hakkında tedirgin bir araştırma devam ediyor. Deltacron varyantı ile ilgili İngiliz Ulusal Sağlık Güvenliği Ajansı tarafından açıklamada bulunuldu. Koronavirüsün Omicron varyantına aynı anda yakalanan hastalarda görülen yeni mutant virüs Deltacron varyantı nedir? Deltacron Varyantı belirtileri nelerdir? Deltacron Varyantı nasıl anlaşılır? Deltacron Türkiye'de var mı?

Deltacron Varyantı Nedir?

Deltacron Varyantı Nedir?

Deltacron varyantı ile ilgili geçtiğimiz Ocak ayında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ndeki bir grup bilim insanı açıklamada bulunmuştu. Kıbrıs Üniversitesi'nde biyolojik bilimler profesörü olan Leondios Kostrikis, yaptığı açıklamada mutasyonu 'Deltacron' olarak isimlendirdiğini belirtip 'Bu suşun daha patolojik mi yoksa daha bulaşıcı mı olduğunu veya iki baskın suşa, delta ve omikron’a karşı galip gelip gelmeyeceğini gelecekte göreceğiz.' ifadelerini kullanmıştı.

Deltacron Varyantı Belirtileri Nelerdir?

Deltacron Varyantı Belirtileri Nelerdir?

Omicron varyantının daha düşük bir şiddette seyretmesi hem bu varyantın özelliklerine, hem de aşı ve enfeksiyon sayesinde yükselen bağışıklığa bağlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, 'Bu suşun patolojik mi yoksa daha bulaşıcı mı olup olmadığı bilinmiyor. Delta ve Omicron'a baskın gelip gelmeyeceğini de zamanla göreceğiz' Şimdiye kadar 25 kişide tespit edilen yeni varyantın etkilerinin ne olduğunu söylemek içinse henüz çok erken'' açıklamalarında bulunmuşlardı.

Deltacron Türkiye'de Var mı?

Deltacron Türkiye'de Var mı?

Deltacron'u Delta ve omikron varyantını birleşiminden oluştuğu biliniyor. Daha önce Güney Kıbrıs'ta 25 virüs vakası tespit edilmişti. İngiliz Ulusal Sağlık Güvenliği Ajansı da İngiltere’de bu varyantın tespit edildiğini duyurdu. Deltacron varyantı Türkiye'de ise henüz görülmedi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dead nettle.

Yav nasıl bir virüsse geçen cuma günü karantinaya girdim hergün farklı hastalıkla uğraştım. 1. gün baş ağrısı geçe ateş. 2. gün eklem ağrısı gece ateş. 3. ... Devamını Gör