Görüş Bildir
Haberler
DeFacto’nun Yeni Koleksiyonu İçin Reklam Yüzleri Belli Oldu: Alina Boz Ve Alp Navruz Kamera Karşısına Geçiyor!

DeFacto’nun Yeni Koleksiyonu İçin Reklam Yüzleri Belli Oldu: Alina Boz Ve Alp Navruz Kamera Karşısına Geçiyor!

dila bahar
29.10.2021 - 15:26

Son günlerde Aşk101 dizisiyle beğeni toplayan Alina Boz ve Ada Masalı dizisiyle oyunculuğundan söz ettiren Alp Navruz ikilisi, DeFacto’nun yeni reklam yüzü oldular. Ünlü oyuncular Alp Navruz ve Alina Boz, DeFacto’nun ‘Doğa Kalp Ben’ koleksiyonun reklam yüzü olmak için imzalarını attılar. Ünlü ikili, DeFacto’nun Triko koleksiyonunu  ekranlara taşıyan yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. İşte o koleksiyon…  

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Son günlerde Aşk101 dizisiyle beğeni toplayan Alina Boz ve Ada Masalı dizisiyle adından söz ettiren Alp Navruz ikilisi, giyim firmasının reklam yüzleri oldu. İkili DeFacto'nun yeni koleksiyonu için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Alina Boz Ve Alp Nevruz DeFacto'nun Reklam Yüzü Oluyor!

Alina Boz Ve Alp Nevruz DeFacto'nun Reklam Yüzü Oluyor!

DeFacto, sürdürülebilirlik ve çevre duyarlılığına yönelik farkındalık yaratmak için “Doğa Kalp Ben” kampanyası kapsamındaki yeni koleksiyonunu çıkardı. Sürdürülebilir bir yaşam ve moda anlayışıyla kadın ve erkekler için tasarlanan koleksiyon, sonbahar ve kış mevsimini sıcak, şık ve konforlu geçirmek isteyenler için hazırlandı. Doğa dostu ve çevreye duyarlı kumaşlarla hazırlanan koleksiyonda kazaktan pantolona, elbiseden eteğe tüm ürünler yer alıyor. Koleksiyonda tercih edilen pastel ve nude detayların yanı sıra kızıl ve kahve tonlarından, küllü sarıya, nötr bejden, isli siyaha kadar mevsime uygun doğal renkler kışın doğayla olan uyumunu ifade ediyor. Firma koleksiyonunun reklam yüzü olması için Alina Boz ve Alp Navruz ile anlaştı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çeken ve  ‘başkalaşma’ üzerine kurgulanan reklam filminde Alp Navruz ve Alina Boz seyircinin görmeye alışık olmadığı rollerde karşımıza çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın