Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu ve Ali İhsan Karahasanoğlu Canlı Yayında Tartıştı: 'Dilinizle Beyniniz Arasında Sağlam Bir İlişki Var mı?'

Davutoğlu ve Ali İhsan Karahasanoğlu Canlı Yayında Tartıştı: 'Dilinizle Beyniniz Arasında Sağlam Bir İlişki Var mı?'

Batuhan
22.05.2020 - 09:42

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Akit TV canlı yayınında birbirine girdi. Davutoğlu, Karahasanoğlu'na 'Senin dilinle beynin arasında bir ilişki var mı!' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi lideri Ahmet DavutoğluAkit TV stüdyolarında Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Fatin Dağıstanlı, Kenan Alpay ve Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'un sorularını yanıtladı. 

Karahasanoğlu ile Davutoğlu arasında sert bir tartışma yaşandı.

"Onu Doğu Perinçek'i destekleyenlere sor"

"Onu Doğu Perinçek'i destekleyenlere sor"

Karahasanoğlu, 'Bana başörtü mağduru, ayağı kesilmiş Bursa'daki imam hatipli Nilüfer'in...' diye devam etmek isterken Davutoğlu öfkelenerek 'Onu Doğu Perinçek'i destekleyenlere sor!' diye sesini yükseltti. Karahasanoğlu'nun 'CHP'ye de soralım mı?' sorusu üzerine Davutoğlu, 'Ona da sor, ben burada CHP'nin avukatı değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Hayatım CHP zihniyetiyle mücadele etmekle geçti. Ama siz de AK Parti'nin avukatı değilsiniz. Yanlışlıkların avukatlığını yapmayın. Allah'tan korkun' diye konuştu.

"O vicdanınızın sesini bastırmaya çalışıyorsunuz"

Gerilimin tırmandığı stüdyoda Davutoğlu, 'Ali İhsan Bey, bağırarak haklı çıkamazsınız. Vicdanınız sizi rahatsız ediyor Şehir Üniversitesi'ne yapılan dolayısıyla, ben biliyorum. O vicdanınızın sesini bastırmaya çalışıyorsunuz. Bastırmayın. Bu Şehir Üniversitesi'nin kapısına kilit vuranların, Bilim Sanat Vakfına kayyum atayanların bu dünyada da ahirette de iki elim yakalarında olacak. Şehir Üniversitesi'nde gayri hukuki herhangi bir işlem olmadı.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ben Bahçeli'ye koalisyon için gittiğimde 17-25'ten aklansınlar sonra konuşalım dedi"

"Ben Bahçeli'ye koalisyon için gittiğimde 17-25'ten aklansınlar sonra konuşalım dedi"

Davutoğlu'nun sözlerinin bir bölümü de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelikti. Davutoğlu, 'Ben Bahçeli'ye koalisyon için gittiğimde önüme koyduğu ilk maddelerden birisi 17-25'ten aklansınlar sonra konuşalım olmuştu. Saatini 17:25'e ayarlayıp o saat önünde Can Dündar ile poz veren de Sayın Bahçeli'dir' açıklamasında bulundu.

"Darbeyi Cumhurbaşkanı'na soracaksınız"

"Darbeyi Cumhurbaşkanı'na soracaksınız"

Davutoğlu, gündeme gelen darbe tartışmalarının ardından 'Bir darbe tehdidi var mı?' sorusuna ise 'Onu Cumhurbaşkanı'na soracaksınız. Bu soruları bana bu kadar rahatlıkla sorduğunuz göre ümit ederim Cumhurbaşkanı'na da sorarasınız. Bir gün davet edin, bu açıklıkta sorabilirseniz, ben de dinlemek isterim' dedi. Davutoğlu, 'Yarın bir darbe teşebbüsü olursa yerimiz seçilmiş Cumhurbaşkanı'nın, seçilmiş Meclis'in yanındadır. Kimsenin bir tereddütü olmasın' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
76
19
13
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

Kendi aralarında kavga ederken bile konu bir şekilde Chp ye geliyor :D

gizliyazarr

Benim de böyle satacağını düşündüğüm bir kaç isim var ileride birbirlerine fena giydirecekler 2-3 sene sonra görürüz gibi geliyor tahminim son seçimleri bu z... Devamını Gör

red-factor

OOoo yine baş örtüsü mağduriyeti :).. Bayılıyorum :)

Son Mühendis

Ben çok merak ederek konuşmayı dinlemek istedim, Ahmet Davutoğlu acaba nasıl açıklamalarda bulunacak diye. En az 75 kere baş örtüsü diyor, en az 85 kere Ahme... Devamını Gör

Kenyan

Allah kelimesi bugün kaldırılsa yemin ediyorum Türkiye'de siyaset biter :D