Görüş Bildir
Haberler
Danla Biliç'in Sevgilisi Poyraz Teoman Kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli?

Danla Biliç'in Sevgilisi Poyraz Teoman Kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
15.02.2021 - 20:11

Uzun zamandır yalnız olan Danla Biliç sonunda yeni bir aşka yelken açtı. 'Tatlıcı sevgilisi Berar Demir ile beraber uzun bir ilşki yaşayan Danla Biliç ayrılığının ardından kimseyle gözükmüyordu. Sevgililer Gününde Dubai'de birlikte tatil yaptığı sevgilisi Poyraz Teoman'la paylaştığı fotoğrafa 'Suç ortağı' notunu bıraktı. Danla Biliç'in paylaşımı gündeme bomba gibi düşerken Poyraz Teoman'nın kim olduğu da merak konusu oldu. Peki Poyraz Teoman kimdir? Danla Biliç'in sevgilisi Poyraz Teoman kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Poyraz Teoman Kimdir?

Poyraz Teoman Kimdir?

Tatlıcı’ diye bahsettiği sevgilisi Berat Demir ile yollarını ayırdıktan sonra hayatına kimseyi almayan Danla Bilic, aşk orucunu bozdu.

Danla Bilic, Sevgililer Günü’nde Poyraz Teoman ile birliktelik yaşadığını duyurdu.

Sosyal medya fenomeni, “Suç ortağı” notuyla Dubai’de birlikte tatil yaptığı sevgilisi Poyraz Teoman ile ilk defa fotoğrafını paylaştı.

Poyraz Teoman aslen Trabzonlu olan ve Ankara'da yaşayan bir ailenin küçük oğlu. Poyraz'ın bir de güzeller güzeli ablası var, o da eğitimine yurt dışında devam ediyor.

Poyraz'ın babası turizmci ve bir holdingin yönetim kurulu başkanı, annesi ise ev hanımı. TED Ankara Koleji'ndeki eğitiminden sonra Bilkent Üniversitesi'nde Ekonomi okuyan Poyraz Teoman, eğitimine Paris'te devam etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın