Görüş Bildir
Haberler
Danilo Zanna Eski Eşi Tuğçe Demirbilek Hakkında Olay Yaratan Açıklamalarda Bulundu!

Danilo Zanna Eski Eşi Tuğçe Demirbilek Hakkında Olay Yaratan Açıklamalarda Bulundu!

GNS
09.12.2021 - 23:02

Elin Oğlu programında üne kavuşan İtalyan şef Danilo Zanna, televizyonda dahi haykırdığı aşkı Tuğçe Demirbilek'e geçtiğimiz haftalarda boşanma davası açtı . Şimdilerde TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te jüri olan Danilo Zanna'nın boşanma kararı ardından olayların ardı arkası kesilmesi. Ünlü şeften eşi Tuğçe Demirbilek hakkında şok suçlamalar ortaya atıldı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te jüri koltuğuna oturan İtalyan şef Danilo Zanna 2012 yılında evlendiği Türk eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. Tazminat konusunda bir türlü anlaşamayan çift hakkında ortaya atılan iddialar durulmazken şef Danilo'dan beklenmedik açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Boşanma Kararı Almışlardı

Boşanma Kararı Almışlardı

TV8'de yayınlanan MasterChef yarışmasının değişmez jürilerinden Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek'e için çekilmeli boşanma davası açmıştı.

Evliliklerini bitirme kararı aldıkları belirtilen açıklamada avukat Altın Mimir, 25 Kasım’da Danilo Zanna adına çekişmeli boşanma davası açtığını belirtti.

Algı Operasyonu Yapılıyor

Algı Operasyonu Yapılıyor

Taraflar arasındaki boşanma davasında gizlilik ve basın yasağı kararı olduğunun yer aldığı açıklamada buna rağmen Tuğçe Demirbilek’in Danilo Zanna hakkında gerçek dışı, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik haksız ve hukuka aykırı yayınlarla bir algı operasyonu yaptığı ileri sürüldü.

Boşanma davasına yönelik haberlerin gerçek dışı olduğunun savunulduğu açıklamada, 'Söz konusu haberlerin tamamı doğrudan müvekkilimizin aile mahremiyeti başta olmak üzere, kişilik haklarına ve itibarına yönelik saldırı mahiyetindedir' dendi.

Çocuk Göz Önünde Bulundurulsun

Çocuk Göz Önünde Bulundurulsun

Danilo Zanna’nın çocuğunu gözünden sakınıldığının belirtildiği açıklamada, 'Taraflar arasında yaşanmakta olan işbu süreçte en önemli hususun küçük çocuğun psikolojisi ve küçüğün ruhunun ileride telafisi imkansız zararlardan korunması olduğu unutulmamalıdır' denilerek hassasiyet gösterilmesi istendi.

Açıklamada 'Tüm basın mensupları ile kamuoyundan tarafların bu sürecine, müşterek çocuğun varlığı da göz önüne alınarak, hassasiyet göstermesini, mahkeme kararına saygılı davranılmasını ve gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz' dendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
10
9
5
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efe Akan

Ya öyle bir başlık koymuşsunuz ki; "Abi ben öyle bir şey yapmadı abi, ben çok kırıldı, böyle açkılamalar olmasın abi!" diyen bir videosu falan çıkacak sandım... Devamını Gör

Achilleus

BU şimdi olay aciklamami klasik onedio sasirmadim