Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'da Dame N'doye İçin İmza Töreni Yapıldı

Trabzonspor'da Dame N'doye İçin İmza Töreni Yapıldı

Enver K.
11.08.2015 - 11:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor, yeni transferi Dame N'Doye için imza töreni düzenledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan imza töreninde konuşan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma iyi bir oyuncu transfer ettiklerini söyledi. Dame N’Doye’nin camianın beklediği performansı ortaya koyabilecek kaliteye sahip olduğunu belirten Hurma, “Bir an önce adapte olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. İnşallah takımımıza faydalı olacaktır. Bir savunma oyuncusu arayışımız var. İstediğimiz şartlar oluşursa iki ya da üç oyuncu alabiliriz. İstediğimiz koşullar oluşmazsa transfer yapmayabiliriz” açıklamasında bulundu.

Dame N’Doye ise Trabzons'da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Trabzonspor çok büyük bir camia ve çok büyük bir kulüp. Burada hep büyük oyuncular forma giymiştir. Bu nedenle burada olmaktan dolayı mutluyum. Trabzonspor’un bir parçası olmak istiyorum. Takımımın yararı için elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum' dedi.

Açıklamalarına devam eden yıldız futbolcu, 'Kendime yakın gördüğüm oyunculardan biri olan Zokora ile de gelmeden önce görüştüm. Kendisinin fikirlerine saygı duyuyorum. Zokora daha önce birçok kez bir arada olma ve karşı karşıya oynama fırsatı buldum. Burayla alakalı çok olumlu ve güzel şeylerden bahsetti. Ben de iyi oyuncuların büyük kulüplerde varlık göstermesi gerektiğini düşünen biriyim. Bu nedenle kararımda zorlanmadım. Tabi ki bu ligde oynayan çok iyi oyuncular var. Onları da tanıyor ve takip ediyordum. Trabzonspor’dan daha önce de bana bir teklif olmuştu. İyi bir teklifti ama futbolda bazen tüm koşullar bir araya gelmiyor. Ama şuan buradayım. Şuan ki gerçek burada olmam ve tamamen Trabzonspor için elimden geleni yapacak olmam. Geçen sezonki performansımla ilgili şunu söyleyebilirim. İngiltere’ye gittiğimde Şubat ayıydı. Buna rağmen iyi işler çıkardığımı düşünüyorum. Ama bundan sonra Trabzonspor’u konuşmak gerek. Kariyerimde durgunluk dönemine girmiş değilim. Kendimi gayet formda ve fit hissediyorum. Mücadele edeceğimiz ligdeki rakiplerimiz de iyi transferler yaptılar. Ancak bizim rakiplerimize değil kendimize bakmamız ve performansımızı nasıl daha yukarıya çekeriz diye düşünmemiz gerek. Kendime güveniyorum ve yeteneklerimi takım yararına kullanmak için sonuna kadar mücadele edeceğim' diyerek açıklamalarına son verdi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın