Görüş Bildir
Haberler
Damatsız Düğün: Uzman Çavuş Kendi Düğününe Yetişemedi

Damatsız Düğün: Uzman Çavuş Kendi Düğününe Yetişemedi

Onedio Medya
21.09.2015 - 09:29 Son Güncelleme: 21.09.2015 - 11:39

1 yıl önce nişanlanan Ahmet & Fatma Karavelioğlu çifti, düğün tarihi olarak 18 Eylül'ü belirlediler. Aileler düğün için tüm hazırlıklarını tamamlayıp davetiyeleri de dağıtırken, Hakkari'de görev yapan uzman çavuş Ahmet Karavelioğlu (25), yol güvenliği nedeniyle Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki düğününe yetişemediği için, tören damatsız gerçekleştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakkari'de görev yapan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, güvenlik gerekçesiyle birliğinden izin alamayınca memleketi Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde düzenlenen kendi düğün törenine katılamadı. Gelin 21 yaşındaki Fatma Karavelioğlu, eşi yanında olmadığı için düğünde gözyaşlarına hakim olamadı.

Davul zurnayla başlayan ve 3 gün süren törende gelin Fatma Karavelioğlu'nun yanındaki damat sandalyesi boş kaldı. Düğünde damadın babası Hamza ile annesi Fatma Karavelioğlu, oğulları olmadan düğünü yapmak zorunda kaldıkları için gözyaşlarına hakim olamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlunun 3 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığını ve 1 yıl önce de nişanlandığını anlatan Karavelioğlu, 'En mutlu gününde oğlum yanımda yok. Oğlum, düğün tarihinin kesinleşmesine ve davetiyeler dağıtılmasına rağmen Hakkari'de karayolunun güvenli olmaması nedeniyle düğününe katılamadı. Terör belasının Türkiye Cumhuriyeti'nin üzerinden gitmesini istiyorum' dedi.

Anne Fatma Karavelioğlu ise oğlunun mutlu gününde yanında olamadığını ve Vatanı beklediğini dile getirerek, 'Oğlum yok ama ne yapalım, elimizden gelen bir şey yok. Komutanları izin vermesine rağmen oğlum olmadan düğün yapmak zorunda kaldık. Oğlumla gurur duyuyorum. Terör belasının bitmesi en büyük isteğim' diye konuştu.

3 gün süren düğünün sonunda, düğün konvoyu de gelin Fatma Karavelioğlu'nu baba evinden almaya gitti. Gelin Karavelioğlu, eşi Ahmet'in 'Yokluğuma kimse üzülmesin. Ben her an sizinleyim' yazdırdığı gelin arabasına tek başına binerek baba evinden ayrıldı. Fatma Karavelioğlu, en mutlu anlarında eşinin yanında olmadığı için çok üzgün olduğunu belirtirken, 'Vatan sağolsun' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dayısı Ahmet Saraç'ın koluna girerek, baba evinden ayrılan gelin Fatma Karavelioğlu, üzerinde Türk bayrağı ve çiçekle süslenen gelin arabasına tek başına binerek, yeni evine uğurlandı.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0