Görüş Bildir
Haberler
Daha Şimdiden Bayram Tatilinde Ne Yapacağını Düşünenlere Özel 10 Gezi Rotası

Daha Şimdiden Bayram Tatilinde Ne Yapacağını Düşünenlere Özel 10 Gezi Rotası

Radlands
02.03.2023 - 13:39

Bu sene tatillerin birçoğu hafta sonuna denk geliyor. Bu nedenle birçok çalışan bayram tatilini değerlendirmeyi planlıyor. Peki Haziran'ın sonu, Temmuz'un başında olan bayram tatilinde nerelere gidilebilir? Bu içeriğimizde sizler için hem Türkiye hem de yurt dışından yerler seçtik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Artvin

1. Artvin

Doğanın güzelliğiyle büyülenmek isteyenlerin gitmesi gereken şehir kesinlikle Artvin! Hem havanın sıcaklığıyla bunalmazsınız hem de doğayla bir bütün olabilirsiniz. Dilerseniz Artvin'e gitmişken ufak bir Karadeniz turu da yapabilirsiniz.

2. Santorini

2. Santorini

Yunanistan'daki adalar grubundan biri olan Santorini, insana gerçek olamayacak kadar mükemmel bir tatil sunuyor. Santorini'nin büyüsüne kapıldıktan sonra mavi ve beyaz renklerine bakışınız tamamen değişecek.

3. Antalya

3. Antalya

Türkiye'nin en güzel otel tatili yapabileceğiniz şehirlerinden biri de Antalya'dır. Otelin içinde tatilin tadını doyasıya çıkarırken dışarı çıkıp şehri gezmeyi de unutmamak gerekiyor!

4. Üsküp

4. Üsküp

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp, her Balkan turuna dahil edilen ve büyüsüyle insanı kendisine aşık edebilen bir şehir. Gezi boyunca bol bol heykel göreceğinize de şüphe yok!

5. Kırklareli

5. Kırklareli

Adını gördüğünüzde 'Kırklareli ne alaka?' diye düşünmüş olabilirsiniz ancak İğneada Longoz Ormanları her sene doğaseverlerin buluşma noktası oluyor. Bu rota için birçok kişi 'gizli cennet' diyor, bizden söylemesi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Belgrad

6. Belgrad

Belgrad'a gittiğinizde sizi belki de en çok büyüleyecek olan şey kiliseleri olacaktır. Aziz Petka Kilisesi de bu yapılardan birisi. Kiliselerin içine girdiğinizde kendinizi gerçek olamayacak kadar güzel bir sanat eserinin içinde hissedersiniz.

7. İzmir

7. İzmir

Bayram tatili için İzmir'i tercih etmeniz için binlerce sebep var ancak en belirgin olanı gezilecek sayısız yer olması! Eski Foça, Urla, Çeşme... İzmir tatiliyle hem tarihe doyabilir hem de denize girebilirsiniz.

8. Kotor

8. Kotor

Son yılların yükselen turizm ülkelerinden biri de Karadağ. Ancak uyarmak gerekiyor. Film sahnesini andıran mükemmel doğası ile Kotor'a aşık olabilirsiniz. Ve bu kasabadan hiç gitmek istemeyebilirsiniz.

9. Balıkesir

9. Balıkesir

Yazın birçok kişi Ayvalık'ı tercih ediyor. Yazlıkçılık denince akla gelen ilk yer olan Ayvalık, turistler için de oldukça uygun bir yer. Ayvalık'a gittikten sonra Cunda Adası'na geçerek adanın soğuk sularında yüzebilirsiniz.

10. Mostar

10. Mostar

İç savaştan büyük zarar görmüş olsa da huzurlu görüntüsü bozulmayan Mostar, Bosna Hersek'in şehirlerinden biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın