Görüş Bildir
Haberler
Daha Önce İsimlerini Duymadığınız, Film Yapsalar Kapalı Gişe Olacak Birbirinden Yetenekli Sanatçılar!

Daha Önce İsimlerini Duymadığınız, Film Yapsalar Kapalı Gişe Olacak Birbirinden Yetenekli Sanatçılar!

idil kaba
09.06.2019 - 15:05

Başkalarının projelerini hayata geçirmek için çalışan çok sayıda yetenekli illüstratör, konsept tasarımcı ve görsel efekt sanatçısı var. Yaptıkları muazzam işlerin yanında, birçoğunun kendilerine ait inanılmaz fikirleri var; filmler ve ya video oyunları olarak görmeyi sevdiğimiz fikirler. Bizler de birbirinden yetenekli ve değerli sanatçıları sizler için derledik.

Birbirinden yetenekli sanatçıların diğer çalışmalarını merak edenler için, madde başlıklarına tıklayınca sanatçıların portfolyolarına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://io9.gizmodo.com/10-concept-ar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sergi Brosa

1. Sergi Brosa

Barselona'da yaşayan Sergi Brosa, serbest çalışan bir illüstratör, karakter tasarımcısı ve konsept sanatçısı ve canlı renklere sahip illüstrasyonlarında modaya, mimariye ve teknolojiye oldukça dikkat ediyor. Tasarımlarında, özgün ve fütüristik makinelere yer veriyor ve ilginç detaylarıyla bizi içine sürükleyen bir dünya tasarlayan sanatçıdan, bir film beklemek ayıp olmaz sanırım.

2. Robert Chew

2. Robert Chew

Konsept sanatçısı Robert Chew, robotik hayvanları içeren bir dizi resimle, mekanik gergedanlar, aslanlar ve akbabalar tarafından desteklendiği bir geleceği çizimlerine dökerek, bizleri Big Five serisi ile şaşkına çeviriyor. Chew, Uluslararası Kaçak Avlanma Önleme Vakfı'na yardım etmek için diziyi, bir kitap haline getirmeyi düşünüyor, ayrıca üstüne bir de film yapsa zevkle izleyeceğimizi düşünüyoruz.

3. Simon Stålenhag

3. Simon Stålenhag

İsveçli sanatçı Simon Stålenhag, çarpıcı bir film yaratacak kadar ilginç bir çizim serisine sahip. Retrofütüristik çizimleri, onlarca yıl önce var olan harika makinelere hayat veriyor. Çoğu zaman, bu makineler çürüyor, bazen de oradan geçen bir dinozorla birleştiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Dave Melvin

4. Dave Melvin

Dave Melvin, Sanat Akademisi'nde konsept sanatçısı ve eğitmen. Özellikle çarpıcı yaratık tasarımları yapıyor. Oldukça çeşitli karakterlere hayat veren sanatçının, kalemi eline alıp film yapabileceği kocaman yaratıklardan oluşan rengarenk bir dünyası var.

5. Claire Hummel

5. Claire Hummel

Claire Hummel, Bioshock: Infinite konusundaki çalışmalarından sonra çok fazla dikkat çeken bir konsept sanatçısı oldu ayrıca tarihi Disney prenses serisine göz kulak olan isimlerden. Kısa bir süre önce, tarihsel kostüm tasarımları ile ilgilenen insanlar için büyük bir kaynak listesi yayınladı. Böyle yetenekli sanatçılar animasyon filmleri yapsalar, sanırım kostümünden, kurgusuna tek başlarına üstesinden gelecek isimler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pascal Blanché

6. Pascal Blanché

Pascal Blanché'nin Terk Edilmiş Gezegen adlı illüstrasyon serisi ile, hem eski hem de fütüristik olan çok farklı bir dünyaya hayat veriyor. Kaşiflerin bu uzak gezegenin gizemlerini ortaya çıkarmaya çalıştıkları bir filmi şimdiden hayal edebiliyoruz.

7. Sam Nielson

7. Sam Nielson

Sam Nielson, Disney Interactive için çalışan bir sanatçıdır, ancak kendi başına eğlenceli karakterler ürettiği kocaman bir dünyaya sahip. Portfolyosu sadece profesyonel çalışmaları ile değil, eğlenmek için çizdiği harika sahnelerle de dolu.

8. Anthony Sieben

8. Anthony Sieben

Anthony Sieben'in porfolyosu, uzay evreni için mükemmel olabilecek harika yaratık tasarımları içeriyor. Ayrıca yaptığı bazı animasyonları var, fakat birbirinden etkileyici yaratıkların daha fazlasını görmeye can atıyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Sandara

9. Sandara

Singapur'da dijital resim dersi veren, kitap ve oyunlar için serbest çizim yapan Sandara, son zamanlarda Batman'i ve Joker'i dehşet verici bir ejderha olarak yorumlamasıyla dikkatimizi çekti.

10. Vance Kovacs

10. Vance Kovacs

Narnia filmleri, Thor, Yenilmezler ve daha pek çok filmde karşımıza çıkan Justin Sweet ve Vance Kovacs yakın zamanda birlikte tasarladıkları fantastik bir dünya için, bir sanat kitabı üzerinde birlikte çalışıyorlar.

Justin Sweet

Justin Sweet
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
37
15
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre ç

4 numaradaki yaratık bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım bir türlü.