Görüş Bildir
Haberler
Daha Neler Göreceğiz? Çocuk Koruma Derneği Başkanı, Çocuğunu İstismardan Tutuklandı

Daha Neler Göreceğiz? Çocuk Koruma Derneği Başkanı, Çocuğunu İstismardan Tutuklandı

Ulaş
06.03.2019 - 11:10

Çocukları 'tacizden korumak' amacıyla kurulan bir derneğin başkanlığını yapan E. N., 8 yaşındaki çocuğunu istismar ettiği suçlamasıyla tutuklandı. İddianamede, 'mağdurun beyanlarının tereddüde yer bırakmadığı, cinsel istismar suçunun oluştuğu' vurgulandı.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, çocukları cinsel istismardan korumak hedefiyle kurulan bir derneğin başkanı olan E.N., 2 yıl önce eşinden ayrıldı. Mahkeme E.N.’nin çocuğuyla her ayın 1. ve 3. haftasonları görüşmesine karar verdi.

'Madem zararlı babam neden bana öyle şeyler izlettiriyor?'

'Madem zararlı babam neden bana öyle şeyler izlettiriyor?'

11 Şubat günü annesi, oğlunun sürekli cep telefonuyla oynaması üzerine, “Sürekli bunlarla vakit geçiriyorsun ancak bunlar zararlı” diyerek uyarıda bulundu. 

Çocuk ise annesine “Madem zararlı babam neden bana öyle şeyler izlettiriyor” dedi. Durumdan şüphelenen anne, oğluna babasının kendisine ne gibi şeyler izlettiğini anlatmasını istedi. Çocuk da çıplak kadın ve erkeklerin olduğu videoları izlettiğini anlattı. Bunun üzerine anne, oğluna babasının farklı bir yerine dokunup dokunmadığını sordu.

Çocuk da annesine babasının özel bölgelerine dokunduğunu belirtti. Anne çocuğuyla yaptığı görüşmenin ardından 14 Şubat’ta karakola giderek şikâyette bulundu. Çocuğun Ankara ÇİM’de (Çocuk İzlem Merkezi) beyanı alındı.

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla 26 Şubat günü tutuklanan Erhan N. ise ifadesinde suçlamaları reddetti.

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla 26 Şubat günü tutuklanan Erhan N. ise ifadesinde suçlamaları reddetti.

E. N., oğluna cinsel içerikli video izletmediğini ve şehevi duygularını tatmin amacıyla oğlunun özel bölgelerine dokunmadığını savundu.

İddianame: 'Mağdurun iftira atması için geçerli bir neden yok.'

İddianame: 'Mağdurun iftira atması için geçerli bir neden yok.'

Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen 27 Şubat tarihli iddianamede şu değerlendirme yapıldı: “Mağdurun aşamalardaki istikrarlı, samimi, ısrarlı ve herhangi bir tereddüde mahal bırakmayan beyanları, mağdurun şüpheliye iftira atması için ortada geçerli bir sebep bulunmayışı nazara alındığında, şüphelinin kişisel ilişki tesisi sırasında oğlu olan mağdura evinde müstehcen içerikli görüntülerin yer aldığı videoyu izletmek, ardından müstehcenlik ve çocuğun cinsel istismarı suçlarını oluşturulduğu kanaatine varılmıştır.”

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche...

Pasif Kullanıcı

Buse yasin okutacak da tanıdık bir hoca varsa yardımcı olun buradan getirmek çok zahmetli oluyor :)

Barkın Çetin

Bu kişi oyunlar çocuklara zarar veriyor deyip, Enes Batur çocukların psikolojisini bozuyor deyip dava açan şahıs. Ananı sikeyim senin. Kim ahlak bekçiliği ... Devamını Gör

haralagurele

Bu herif kanal kanal dolaşıp sosyal medya fenomenlerine sallayan adam. Hatta Kerimcan'a demediği hakaret kalmamıştı Kerimcan da gayet saygılı bir şekilde bun... Devamını Gör

Mida yuhen

Bana da ne küfürler geliyordu, bu adama niye güveniyorsunuz tipinden de belli değil mi, dediğim için, fenomen olmak için fenomenlere saldırıyordu buna da mu... Devamını Gör