Görüş Bildir
Haberler
Daha Kaç Kere İncineceksin?

Daha Kaç Kere İncineceksin?

Sevdiğimiz kişilerin davranışları, hayatın getirdikleri ve hayatın götürdükleri... Bunların hepsi zaman zaman bizi kırar ve incitir. Sen daha kaç kere incineceksin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu hayatta seni en çok kim kırabilir?

3. Bu hayatta seni en çok kim kırabilir?

4. Peki kırılırsan bunu nasıl belli edersin?

5. Peki alıngan biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için insanların senin hakkında iyi düşüncelere sahip olmaları önemli mİ?

7. Seninle dalga geçmeye çalışan birine nasıl cevap verirsin?

7. Seninle dalga geçmeye çalışan birine nasıl cevap verirsin?

8. Bir sorununu paylaştığında bu cevaplardan hangisini daha çok alıyorsun?

9. Seni bu davranışlardan hangisi değersiz hissettirir?

10. Son olarak etrafında kimin yaptıklarını görmezden gelebilirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen daha çok incineceksin!

Seni daha çok incitecekler. Herkese karşı aşırı hassas biri olman ve başkalarını öncelik alman seni incitiyor. Çünkü bu süreçte kendini çok fazla geri çekiyorsun. Etrafındaki insanların her zaman yanında kalmasını ve her zaman seni sevmesini istiyorsun. Kaybetmekten korktuğun insanlar için yapmayacağın şey yok. Bunu düşünürken de aslında biraz kendine psikolojik olarak zarar veriyorsun. Sevdiğin kişilerin mutluluğu seni mutlu ediyor. Hak etmeyen kişilere karşı çok fazla değer veriyorsun. Bunun sonucunda üzülmen ise kaçınılmaz oluyor. Herkesi affedebiliyor ve özellikle sevdiğin kişilere karşı ekstra hassas biri oluyorsun. Bu hassaslık da seni kolayca incitebilecekleri anlamına geliyor. Sen ne kadar 'Bir daha bunu bana yapmalarına izin vermeyeceğim.' desen de yine aynı yerde buluyorsun kendini. Bazen kalbine bazen ise aklına söz geçiremiyorsun. İncinmeye alışmış biri olarak hayatına da bu şekilde devam ediyorsun. Hayatında senin sevgini ve değerini hak eden insanlara yer vermelisin. Her seferinde sana karşı yanlış yapan ve seni hataya sürükleyen kişileri affetmemelisin. Sana değer veren kişilere değer vermeli ve hayatında tutmalısın.

Sen daha fazla incinmeyeceksin!

Sen daha fazla incinmeyeceksin. Yaşadığın şeyler sana büyük dersler vermiş. Artık ne birini incitebilir ne de birinin seni incitmesine müsaade edebilirsin. Hayatının bir dönemini insanları anlamak ve onlara yardım etmek ile geçirmişsin. Bu sana ne katmış? Bu sorunun cevabını henüz kendine veremiyorsun. Bunları düşündükçe de aslında ne kadar çok yanlış yaptığını görüyorsun. Yapılan her şeye karşı susman veya yanlış olduğunu bilsen de tepki vermemen seni çok fazla yaralamış. Susmuşsun çünkü ne olursa olsun sevdiğin kişileri kırmak istememişsin. Ama aynı özeni de onlardan görememişsin. Sen daha fazla incinmeyeceksin çünkü artık bunun için kimseye müsaade etmiyorsun. Kimin sana nasıl davranması gerektiğine yine sen karar veriyorsun. Bundan sonra sana önem veren ve değer veren kişileri hayatında belirli bir yere koyuyorsun. Artık gösterdiğin sevginin karşılığını almak senin için önemli. Kendini kimse için üzmek ve incitmek istemiyorsun. Kimsenin sana karşı duyarsızca davranmasını istemiyorsun. Seni daha fazla incitemeyecekler çünkü artık buna sen izin vermeyeceksin.

Seni artık kimse kolay kolay incitemez.

Seni artık kimse kolay kolay incitemez. Yaşadıkların sana çok şey katmış. Herkesin ne olduğunu görmüşsün. İyi dediğin kişiler kötü, kötü dediğin kişiler iyi çıkmış olabilir. Sen herkese fazla fazla şans veren birisin. Çok şey görmüş ve çok şey yaşamışsın. Bu yaşadıkların da seni belli bir konuma getirmiş. Herkesten her şeyi bekleyebilirsin. İnsanlar pek bir umudun kalmamış. En sevdiğim dediğin kişi bir süre sonra en sevmediğin kişi olabilir. Hayat ilerledikçe insanların değiştiğini yakından göre birisin. Bütün bu gördüklerin ise seni zamanla hissizleştirmiş. Hayatında sadece çok güvendiğin kişilere yer var. Onun dışındaki herkese karşı biraz mesafeli olabiliyorsun. Birini incitmez ama artık seni de incitmelerine izin vermezsin. İnsanları kolay hayatına alır ama onlara nerede durmaları gerektiğini de söylersin. Hayatında değer verdiğin kişilere karşı özenli davranırken, sana hak etmediğin gibi davranan kişileri yok sayıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
14
12
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sosyal medyadaki video geldi aklıma. -psikolog ne dedi abi -incinmissin -o ne demek -okumus kadın tabii hayatını s.kmisler diyemedi.

Tuğba

Seni artık kimse kolay kolay incitemez

Helin Yağız

daha çok incineceksin. Evet kaybetmekten korkuyorum:(