Görüş Bildir
Haberler
Daha Dolgun Daha Uzun! Kirpiklerinizin Harika Görünmesi İçin İpuçları

etiket Daha Dolgun Daha Uzun! Kirpiklerinizin Harika Görünmesi İçin İpuçları

Sena Yiğit
04.05.2022 - 06:15

Makyajın en önemli kısımlarından biri olan göz makyajınızı muhteşem hale getirecek kirpikleri kim istemez ki? Sizler için kirpiklerinizi daha ne kadar güzel gösterebileceğinizi araştırdık. Günlük hayatınızda dahil takma kirpik etkisi veren etkileyici bakışlara kavuşmak isterseniz, vakit kaybetmeden içeriğimize geçelim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kirpiklerimiz nasıl uzar ve nasıl doğal görünür?

Kirpiklerimiz nasıl uzar ve nasıl doğal görünür?

Kulağa her ne kadar basit gelse de kirpiklerinizi taramak kan akışınızı hızlandırarak kıl uzamasını sağlar. Üstelik eski bir maskara fırçanızı temizleyerek ve içine birazcık E vitamini damlatarak doğal yöntemlerle kirpiklerinizin uzamasını ve dolgun gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Vazelin mucizesine ne dersiniz?

Vazelin mucizesine ne dersiniz?

Yatmadan önce parmağınızla veya temiz bir fırça yardımıyla çok az miktarda vazelini kirpiklerinize uygulayarak yumuşamasını ve rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Makyajınızı nazikçe temizleyin!

Makyajınızı nazikçe temizleyin!

İnatçı maskaranızı çıkarmaya çalışırken çoğu zaman kirpiklerinizi çekmek gibi bir hata yapmış olmanız çok yüksek bir ihtimal. Bu elbette oldukça yanlış bir harekettir. Göz makyajınızı çıkarırken ne kadar nazik davranırsanız kirpiklerinizin dökülmez ve hızla uzamaya devam eder.

Kirpiklerinizin daha kıvrımlı gözükmesi için kirpik kıvırıcılardan destek alabilirsiniz.

Kirpiklerinizin daha kıvrımlı gözükmesi için kirpik kıvırıcılardan destek alabilirsiniz.

Kıvırıcıyı kirpiklerinize yerleştirdikten sonra sıkın ve 10 - 15 saniye bekleyin. Bu hareketi yaparken asla çekme, oynatma gibi hareketlerde bulunmayın. Adeta bir lifting etkisi sağlayacak bu adımı makyaj rutininize eklemenizi öneririz.

Kirpik bazına ihtiyacınız olabilir.

Kirpik bazına ihtiyacınız olabilir.

Kirpikleriniz üzerinde adeta bir bariyer oluşturan kirpik bazları hem kirpiklerinizi korur hem de rimelin etkisini artırarak daha hacimli ve uzun kirpiklere kavuşmanızı sağlar.

Kirpik bazları adeta yüzümüze kullandığımız primerlar gibi makyaj öncesi kullanılıyor. Topaklanmayı önlediğini söylemeden geçmeyelim. Gün boyu aynı hacimde kirpiklere sahip olmak için makyaj rutininize mutlaka ekleyin.

Kirpikleriniz için seçtiğimiz kullanıcıların favorisi olmuş birbirinden güzel ürünler burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın