Görüş Bildir
Haberler
Cüzdanlardaki Son Paralarımızı Almaya Geliyorlar: Steam Yılın Son İndirimlerini Açıkladı

Cüzdanlardaki Son Paralarımızı Almaya Geliyorlar: Steam Yılın Son İndirimlerini Açıkladı

23.10.2017 - 13:51

Steam'da satış yapan oyun şirketleri istedikleri zaman fiyatlarını düşürseler bile, asıl büyük indirimlerini tatil dönemlerine saklıyorlar. Son yıllardaki 'Büyük indirim günleri' eskisi kadar şaşalı geçmese de, aklımızın kıyısında köşesinde kalan oyunları uygun fiyattan alabilme şansına erişiyoruz. 2017'nin son 3 büyük indiriminin tarihleri resmi olarak açıklanmasa da, oyun yapımcılarına mail yoluyla iletildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cadılar Bayramı

Cadılar Bayramı indirimi 26 Ekim'den 1 Kasım'a kadar sürecek. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda bu dönemde genellikle korku oyunları indirime girecektir.

Kara Cuma

22-28 Kasım arasında yapılacak olan indirimlerde çok yüksek fiyat düşüşleri olmasa da, kış indirimleri öncesi güzel bir ısınma turu atılabilir.

Kış indirimi

Ve işte o beklediğimiz an. Canımız, ciğerimiz, kış indirimimiz. Bu yıl 21 Aralık'ta başlayıp 4 Ocak'a kadar devam edecek kış indirimleri, senenin en büyük fiyat düşüşlerini beraberinde getirecek. Şimdiden almayı düşündüğünüz oyunları bir kenara yazın. Eğer yeni çıkmış bir oyun değilse, azda olsa fiyatı düşecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın