Görüş Bildir
Haberler
Cupcake Testiyle İnsanların Arkandan Ne Konuştuğunu Söylüyoruz!

etiket Cupcake Testiyle İnsanların Arkandan Ne Konuştuğunu Söylüyoruz!

28.03.2018 - 18:54 Son Güncelleme: 25.09.2018 - 16:02

Şimdiden söyleyelim seçim yapman epey zor olacak :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mor bir cupcake seç.

Yeşil bir cupcake seç.

Pembe bir cupcake seç.

Mavi bir cupcake seç.

Turuncu bir cupcake seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı bir cupcake seç.

Sarı bir cupcake seç.

Kahverengi bir cupcake seç.

Siyah bir cupcake seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çekiciliğini!

Tercihlerine göre insanlar belli ki senin arkandan ne kadar çekici biri olduğunu konuşuyorlar. Giyim tarzınla, tavırlarınla ve konuşmalarınla etrafındaki insanları adeta büyülüyorsun. Onlar da senin bu yanından bahsetmeden duramıyorlar. E tabii çok hafif bir kıskançlık da var bu durumda. Senin gibi olmak istiyor herkes. Fakat bu hiç kolay değil :) Ayrıca güzelliğinle de çok fazla ön plana çıkıyorsun. Sana bakan bir kere aha bakıyor. Gözlerini senden resmen alamıyorlar. Bu kadar havalı olmayı nasıl başarıyorsun gerçekten anlamak zor. Yani bir insan üstüne giyse mi yakışır? Her giydiğini, taktığını çok iyi taşıyorsun. Basic dediğimiz düz, basit kıyafetleri bile giydiğinde havanla çok ayrı bir şey yaratıyorsun. İnsanlar da senin bu hallerini konuşmadan edemiyor tabii ki.

Cool hallerini!

Ne olacak senin bu cool hallerin böyle? Bir insan her tepkisinde, her konuşmasında nasıl kendi çizgisini hiç bozmamayı başarır, cevabı sensin. Muhabbet ettiğin herkes senin bu hallerine hayran kalıyor. Her seferinde 'keşke onun gibi olabilsem' muhabbet dönüyor aralarında. Hiçbir zaman gereksiz ya da boş konuşmuyorsun. Nerede nasıl davranacağını, konuşacağını çok iyi biliyorsun. Sırf insanlar seni sevsin diye yalakalık yapmakla da hiiiiç işin olmuyor. Umrunda değil çünkü, insanlar için değil kendin için yaşıyorsun. Canın ne isterse onu yapıyorsun. Bu da herkesin ağzını açık bırakıyor. Bunu yapabilmek için her türlü sorumluluğu, yükü kaldıracak güçte biri olman lazım. Çoğu insanın buna cesareti yok ama sende boool bol var.

Zekanı!

Verdiğin cevaplara göre insanlar senin arkandan tabii ki zekanı konuşuyorlar. Her sorunda yarattığın pratik çözümlerle, konuşmalarındaki bilge ve kendinden emin tavırlarınla adından sık sık söz ediyorlar. Ayrıca sen genel kültürü de çok yüksek birisin. Çok fazla okuyup, araştırıyorsun. Sürekli yeni bir şeyler öğrenmek için çabalıyorsun. Bu da her ortamda konuşulan konularda en iyi olmanın nedenini açıklıyor zaten bize. Zekanı o kadar iyi yönlendiriyorsun ki, insanlar buna hayran kalıyor. Sen gerçekten çok dolu bir insansın. Bu yönünle de seni epey takdir ettik ve kıskandık doğrusu :) İnsanlar bir sıkıntıları olduğunda ilk sana geliyorlar. Çünkü en iyi çözümün sende olduğunu biliyorlar. Pratikliğinle olaya bir el atıyorsun sonrasında her şey çorap söküğü gibi geliyor. Canım insanlar konuşmasında ne yapsın? Mükemmel birini tanımak böyle bir şey :)

Yardımseverliğini!

Yardımseverliğini!

Tercihlerine göre insanlar senin arkandan ne kadar yardımsever bir insan olduğunu konuşuyorlar. Sen çok iyi kalpli ve duyarlı bir insansın. Elbette ki herkes senin bu özelliğine bayılıyor. Çünkü başları ne zaman sıkışsa senin hep yanlarında olacağını iyi biliyorlar. Hatta sürekli birbirlerine senin gibi bir dostları olduğu için ne kadar şanslı olduklarından bahsediyorlar. Tanıdık, tanımadık herkesin yardımına koşuyorsun. Hayatta senin en çok mutlu eden şeyi yapıyorsun aslında. Kendini bunun için adamışsın. Hatta birçok sosyal sorumluluk kuruluşunda da gönüllülük yapıyorsun. Çünkü şunu iyi biliyorsun ki, bir gün sen de yardıma muhtaç hale gelebilirsin. Empati yapmayı çok iyi bilmenden kaynaklanıyor aslında bu da. Birinin canı yandığında, zor durumda olduğunu gördüğünde onun yerine hemen kendini koyuyorsun. Sen gerçekten bu dünyada nadir örneği olan insanlardansın. Umarız bu özelliklerini hiç kaybetmezsin :)

Güzel kalbini!

Cevaplarına göre insanlar senin arkandan hep o güzel kalbini, saflığını ve iyiliğini konuşuyorlar. Sen her tavrına bunları gösterebilen bir insansın. Yani bakışların bile o kadar masum ki... İnsanlar sana baktıklarında, huzurla doluyorlar. Dünyada hala senin gibi saf, temiz yürekli insanlar olduğunu görüp umutla doluyorlar. Evet, yanlış duymadın sen onlara umut veriyorsun. Hala bir yerlerde iyiliğin var olduğunu hatırlatıyorsun. Senin arkandan o kadar güzel konuşuyor ki herkes, keşke duysan bunları. Eminiz çok mutlu olurdun, bir de baya utanırdın tabii. Sen böyle birisin çünkü, biri seni övdüğünde iyi bir şey söylediğinde hemen kıpkırmızı kesiliyorsun. Arkadaş ortamlarında seni tanıdıkları için ne kadar şanslı olduklarını konuşuyorlar hep. Sen, onların hayatında yaşayan bir meleksin. Seninle kendilerini çok mutlu ve pozitif hissediyorlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1514
886
465
142
58
38
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eyüp Paylal

gerçek olmadığını bildiğim halde nedense kendimi iyi hissetim tşk

psyhedelichead

Şu an arkamdan ne konuşuluyor hiç umrumda değil ama canım acayip cupcake istedi ya..

diantus

bunları kendi iradesiyle yiyen var mı şekerim yükseldi fotolara bakarken