Görüş Bildir
Haberler
Çünkü Öğretmenler Çok Özel!

Çünkü Öğretmenler Çok Özel!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğretmenlerimiz bizden ne ister? Dürüst, ahlaklı olmamızı, kendi ayaklarımızın üzerinde durmamızı, faydalı bir birey olmamızı… Zaten bizim de amacımız bu değil mi? Bize gösterdikleri yolda emin adımlarla ilerlemek… Bu zaten onlar için en büyük hediye. Ancak biz yine bu özel günde eli boş gitmek istemeyiz yanlarına.

Bir çiçek, bir hediye ile gülümsetmek isteriz. İşte Öğretmenler Günü hediyesi dendiğinde, bizim aklımıza poster geliyor. Sınıftaki tüm öğrencilerin fotoğrafının olduğu bir poster. İleride baktığında  şubeyi gülümseyerek hatırlayacağı bir hatıra…

Siz de öğretmen arkadaşınıza, eski öğretmeninize, çocuğunuzun sınıf öğretmenine böyle bir hediye vermek isterseniz, sizin için Lukapu Poster oluşturmayı adım adım yazdık…

İlk önce, Lukapu’nun fotoğraflı ürünler sayfasına (http://lukapu.com/foto-urunler) giriyorsunuz. Posteri seçtikten sonra da Lukapu’nun tasarım sisteminde(http://tasarla.lukapu.com/?lang=tr_TR&ref=PO50-70)posterinizi tasarlamaya başlıyorsunuz.

Kaynak: http://lukapu.com

Eğer üye iseniz, proje adını girerek devam edebilirsiniz, değilseniz de birkaç dakikada üye olabilirsiniz.

Kaç fotoğraf kullanacaksınız, önce onu belirlemek lazım. Ve tavsiyemiz, fotoğrafların çözünürlüğünün yüksek olması. Gerçi sistem kırmızı ya da sarı ünlemle uyarıyor ancak biz önden söyleyelim istedik.

Kaynak: http://lukapu.com

Nasıl bir poster olacağına karar verdikten sonra, “fotoğraf yükle”ye tıklayıp seçiyorsunuz. İster fotoğraflı uygula deyip hepsini posterde görün, isterseniz de tek tek elle yerleştirin. Bu size kalmış. Zaten otomatik yerleşimin ardında da istediğiniz değişikliği yapıyorsunuz.

Sınıf mevcudu az ise, tek tek fotoğraf yüklemenizi öneriyoruz. Böylece her çocuk fotoğrafının altında öğretmenine istediği şeyi söyleyebilir. Yazı ekleme özelliğini her yerde kullanabilirsiniz.

Kaynak: http://lukapu.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Biz, tasarlarken Hizala seçeneğinden çok yararlanıyoruz. Çünkü düz sayfada göz yanılması olabiliyor. Size de tavsiye ederiz. Hemen sağda aşağıda Hizala’ya tıklarsanız, çizgileri göreceksiniz.

Kaynak: http://lukapu.com

İşte bundan sonrası sizde. Fotoğrafları yerleştirin, yazıları ekleyin… Siz hazırlayın, biz de harika bir paket yapıp size gönderelim. Hediyesini aldığındaki mutlu yüz ifadesini gördükten sonra “iyi ki yapmışım” diyeceksiniz.

Kaynak: http://lukapu.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

(Biz örneği hazırlarken kendi fotoğraflarımızı kullandık. Aldatmasın sizi  )

lukapu.com

Kaynak: http://lukapu.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0