Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Tanman Galatasaraylıları Çıldırttı

Cüneyt Tanman Galatasaraylıları Çıldırttı

Enver K.
11.08.2015 - 13:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Eski Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman'ın bugün çıkan köşe yazısında 'sağ bek' konusunda verdiği cevaplar Galatasaraylı taraftarları adeta çıldırttı.

Kısa bir süre öncesine kadar Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu olan Cüneyt Tanman, istifa ettikten sonra eski işi olan köşe yazarlığına geri döndü…

Bugün gazetesinde yayımlanan söyleşide Cüneyt Tanman’ın özellikle sağ bek pozisyonu için söylediği sözler sarı kırmızılı taraftarları çılgına çevirdi.

Futbol şube sorumlusu olduğu dönemde gündemde olan Maxi Pereira için “Sabri’den iyi olduğunu düşünmüyorum. Sağ bek için transfer girişimimiz yok” diyen Tanman’ın şimdi yaptığı açıklama “Bence Sabri kadroda olmalı ancak ideal sağ bek değil” demesi Galatasaraylı taraftarları kızdırdı…

Cüneyt Tanman’ın 7 Temmuz’da yaptığı açıklama: “Sağ bek konusunda herhangi bir girişimimiz yok. Maxi Pereira’nın Sabri’den daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.”

Cüneyt Tanman’ın Bugün gazetesindeki cümleleri: “Sabri, TT Arena’da hücumda etkili olur ancak hücuma gittiğinde arkasında büyük boşluklar verebiliyor. Ters kademelerde de boy dezavantajı söz konusu. Bence Sabri kadroda olmalı ancak ideal sağ bek değil tabii. Peki Tarık olur mu? İyi özellikleri var ama bek oynamayı bilmiyor, ciddi bireysel gelişim gerekli. İçeriden bir alternatif üretilebilir. Mevcut oyunculardan çok daha iyi ve hesaplı sağ bek bulunamıyorsa mesela Cem bu bölgede kullanılabilir.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın