Görüş Bildir
Haberler
Cumhuriyet İçin Yürüdüler

Cumhuriyet İçin Yürüdüler

silviya alaskarova
30.10.2014 - 14:03 Son Güncelleme: 30.10.2014 - 15:12

Cumhuriyet İçin Yürüdüler

Cumhuriyet için yürüdüler

Cumhuriyetin 91.yılı nedeni ile Kurtuluş Caddesinden Anıtpark’ a yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşte 50 metrelik bayrak açıldı.

Cumhuriyetin 91.nedeni ile dün yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan,MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı,Sendika ve Dernek üyeleri , Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüş, Atatürk Düşünce Derneği, Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürkçü Düşünme Kulubü,Birleşik Kamu iş,Eğitim İş Sendikası ,Çağdaş yaşamı destekleme Derneği,Türkiye İşçi Emeklileri Derneği,Türkiye Kamu çalışanları vakfı,Türkiye Kamu Sen Türkiye Liseliler Derneği ,ve Türkiye Gençlik Birliği tarafından düzenlendi.

50 metre bayrak açıldı

50 metre uzunluğunda bayrak açılan yürüyüş yoğurt Kurtuluş Caddesinden başlayarak Anıtpark önüne kadar sloganlarla devam etti. Bazı vatandaşlar evlerinin penceresinden Türk bayrağı sallayarak yürüyüşe destek verdi. Daha sonra Anıtpark önünde toplanılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program başladı. Tüm vatandaşların da katılımı ile Atatürk’ün Gençliğe hitabesi okundu. Program Onuncu yıl Marşı ve İzmir Marşının okunması ile sona erdi.

Kaynak: http://www.afyonkarahisar.com.tr/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0