Görüş Bildir
Haberler
Cristiano Ronaldo'nun Ballon d'Or Sıralamasında Aldığı Oy Sayısı Herkesi Şaşırttı!

Cristiano Ronaldo'nun Ballon d'Or Sıralamasında Aldığı Oy Sayısı Herkesi Şaşırttı!

Bahadır
23.10.2022 - 13:11 Son Güncelleme: 23.10.2022 - 14:48

Geçtiğimiz günlerde 2022 Ballon d'Or'un sahibi Real Madrid'in Fransız forveti Karim Benzama olmuştu. Cristiano Ronaldo'nun kötü bir sezon geçirdiği herkes tarafından kabul edilse de Ballon d'Or sıralamasında aldığı oy sayısı ile taraflı tarafsız herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cristiano Ronaldo'nun Yüzü Gülmüyor

Cristiano Ronaldo'nun Yüzü Gülmüyor

Futbol tarihinin efsanevi isimlerinden Cristiano Ronaldo için kariyerinin en kötü sezonunu geçirdiğini söylesek yanlış olmaz. Manchester United taraftarları ve Erik ten Hag, Portekizli yıldızın bu sezonki performansından herkes gibi pek de memnun değiller. Bu sezon United forması ile toplam 12 maça çıkan Ronaldo 691 dakika sahada kaldı ve 2 gol, 1 asist katkısı verebildi. Son olarak da Tottenham maçından sonra kadro dışı bırakılan yıldız ismin Manchester United kariyerinin nasıl şekil alacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

Cristiano Ronaldo'nun 2022 Ballon d'Or'da Aldığı Oy Sayısı

Cristiano Ronaldo'nun 2022 Ballon d'Or'da  Aldığı Oy Sayısı

Birkaç sene önce söylense imkansız olacağı düşünülen şey bu yıl gerçekleşti. Kesin olmasa da paylaşılan bilgilere göre, Cristiano Ronaldo 2022 Ballon d'Or sıralamasında tek bir oy bile alamadı ve 20. sırada kendine yer buldu.

Ronaldo'nun Geleceği Belirsiz

Ronaldo'nun Geleceği Belirsiz

Portekizli yıldızın Tottenham maçı sonrası kadro dışı kalması tüm dünyayı ikiye bölse de bu yaşananların ardından Dünya Kupası'nda nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Henüz şimdiden Ocak ayında takımdan ayrılacağı yönündeki haberler ciddileşmiş durumda.

İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
6
4
3
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kangurubu

neye istinaden aday gösterilmiş ki zaten? Bitmişsin artık Penaldo, dön artık şu okeye.

Gizem Yenikler

Futbolunda bir ömrü var en fazla taş çatlasa 40.