Görüş Bildir
Haberler
Çok Özlediniz! Çok Beklediniz Eylül'de Geliyorlar! Yeni Sezonu Alt Üst Etmeye Hazırlanan Ekranların 10 Jönü

etiket Çok Özlediniz! Çok Beklediniz Eylül'de Geliyorlar! Yeni Sezonu Alt Üst Etmeye Hazırlanan Ekranların 10 Jönü

Televizyon kanalları için Eylül ayı gelecek olan 1 yılın başlangıcı anlamı taşıyor. 2016 yılı Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Kadir Doğulu gibi isimlerin düğünleriyle geçiyor gibi gözükse de Eylül ayında ekran da yıldız savaşları başlayacak. Uzun süredir ekrandan ayrı kalan bir çok jön yeni sezonda birbirlerine rakip olacaklar. Böylesi bir ekran savaşının görülmediği dizi sektöründe Eylül ayı oldukça konuşulacak. Bakalım reytinglerde hangi ünlü isim rakiplerine fark atacak hep beraber göreceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Ay yapım ile anlaşması devam eden başarılı oyuncu en son Kurt Seyit ve Şura dizisinde yer almış dizi reytinglerde başarısız olunca yayından kaldırılmıştı. Araya düğün ve uzun bir tatil süreci ekleyen Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisinin hazırlıkları başladı Eylül ayında Star Tv' de  ekrana gelecek dizi için kadın başrol arayışı devam ediyor.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

Geçen sezon final yapan Karadayı disizin de izlediğimiz başarılı oyuncu 1 yıldır ayrı kaldığı setlere Eylül ayında yine Ay yapım imzalı yeni dizisi ile dönüş yapıyor. Çiçeği burnunda damada dizi de Burak Özçivit ile aşk yaşayan Fahriye Evcen'in eşlik edeceği konuşuluyor.

Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan oyuncu diziden bu sezon ayrılıyor. O da diğer bir çok ünlü oyuncu gibi yeni dizisi için Ay Yapım ile anlaştı. Eylül ayında ekrana gelecek olan dizide Gökçe Bahadır ile başrolü paylaşıyor olacak.

Halit Ergenç

Halit Ergenç

En son Muhteşem Yüzyıl'da oynayan oyuncu uzun süredir ara verdiği ekranlara Eylül ayında İzmir 1918 isimli dizi ile dönmeye hazırlanıyor. Dizinin kadın başrolünü Güllerin Savaşı'nda ki performansı ile Canan Ergüder kaptı.

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

Geçtiğimiz yıl final yapan Med cezir dizisinden sonra ekrana ara veren yakışıklı oyuncu Ay Yapım ile anlaşmasını yenileyerek Eylül ayı için çalışmalara başladı. Yeni dizisi için kadın başrol aranan dizi yeni sezonun merakla beklenen dizileri arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerem Bursin

Kerem Bursin

Geçtiğimiz yıl apar topar final yapan Şeref Meselesi dizisinde yer alan Kerem Bursin ekran orucunu Eylül ayında bozacak. İki yapım şirketi arasında tercihini Ay yapımdan yana kullanan oyuncu hikayesini kendisinin önerdiği yeni dizisi ile Eylül ayında ekranlarda boy gösterecek.

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

Gelecek ay final yapacak olan Asla Vazgeçmem dizisi sonrası ekrana hiç ara vermeyecek. Yapım şirketi Endomol ile anlaşan oyuncu Eylül ayında yeni diziye başlayacak. Kadın başrol için ise Tuba Büyüküstün ile görüşen yapım şirketi hazırlıklara son sürat devam ediyor. Dizi yeni sezonda izleyici ile buluşacak

Engin Akyürek

Engin Akyürek

En son Kara Para Aşk ile ekranlara gelen Engin Akyürek diğer meslektaşları gibi Eylül ayını bekliyor. ''Dizide bir mafya babasının oğlunu canlandıracak olan Akyürek, asi ve başına buyruk halleriyle ön plana çıkacak. '  dizinin kadın başrol oyuncusu ise henüz belli değil.

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Son olarak Hazal Kaya ile Maral dizisinde başrolü paylaşan oyuncu sessizliğini yeni uyarlama dizi ile bozmaya hazırlanıyor. Kanal D'de yayınlanması planlanan dizinin Eylül ayında ekranlardaki yerini alacak.

Can Yaman

Can Yaman

Gönül işleri ve İnadına Aşk dizisinde ki başarılı oyunculuğu ile aranan başrol oyuncularından olan Can Yaman Hangimiz Sevmedik isimli dizisi ile yaz sonu ekranda boy göstermeye hazırlanıyor. Partnerinin ise Selen Soyder olduğu açıklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
565
338
181
68
41
38
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
De grasse

Buradan anlıyoruz ki bir senaryo yazılıp ona uygun, role girebilecek birisi aranmıyor. Onun yerine yakışıklı getirisi çok bir delikanlı bulunuyor ona senaryo... Devamını Gör

Tuncay Bakan

uygun rolden cok uygun di$ hatlar ifade $ekil $ablon falan önemli.:-)

Büşra Küçük

Tolgahan Sayışman ile Tuba Büyüküstünü yakıştıramadım. Tuba kalsın Tolga gitsin Çok itici bence

Ahunaz

şu tolga sayışman bi ara versin bence ya. dizi dizi ardına sıkıldım valla. nereye baksam tolga görüyom Allah affetsin.

Handenur h.

hepsinde de aynı adamı oynuyor galiba... zengin, sürekli bağıran, kavgacı, bir kaç kadını kendine aşık eden vs...