Görüş Bildir
Haberler
Çocukluğunda Hiç Gerçek Barbie Bebeğe Sahip Olamayanların Hatırlayacağı 10 Buruk An

Çocukluğunda Hiç Gerçek Barbie Bebeğe Sahip Olamayanların Hatırlayacağı 10 Buruk An

11.05.2015 - 23:25 Son Güncelleme: 13.05.2015 - 17:15

90’larda çocuk olmak kız çocukları için elbette Barbie bebekler de demekti.  Işıl ışıl saçları, cicili bicili elbiseleriyle o dönem çoğumuzun hayallerini süsledi bu bebek. Peki asla bu bebeğe sahip olamayanlar ne yaptı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pazardan çakmalarını aldık...

Komşu kızıyla evcilik oynarken tabii ki bebeklerimize banyo yaptırmamız gerekiyordu. Gerçek Barbie’nin saçlarına hiçbir şey olmazken, çakma Barbie bebeğimizin saçları mısır koçanına döndü.

2. “Burası da bizim salonumuzmuş, hadi oturalım!”

Nereye oturuyorsun? Gerçek Barbie bebeğin dizleri de bükülebiliyordu, ya bizim plastik Barbie? Ne oturur, ne yatar, garip bir pozisyonda çay saatlerini tamamlamak zorunda kalırdı.

3. Elbiseler, ayakkabılar...

Gerçek Barbie çevremizdeki çoğu yetişkinden daha gösterişli ve şıktı. Kıyafetleri en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Yanında gelen ayakkabıları her zaman bebeğin ayaklarına mükemmel uyum sağlardı. Çakma barbilerin ise ayakkabılarla ciddi sorunu vardı, bir türlü ayağında durmazdı. (Kıyafetlerine hiç girmesek daha iyi.)

4. Muhteşem bir ev...

Gerçek Barbie sanki kendisi yeterince mükemmel değilmiş gibi, bir de inanılmaz eşyalara sahipti. İçinde makyaj masası, askıları, gardırobu, kısaca her şeyi olan evi bile vardı. Pazar malı barbinin o evi ilk ziyaretini hatırladınız mı?

5. Ken'siz Barbie olur mu?

Barbie’nin ihtişamlı hayatına gün geldi, sevgilisi Ken de eşlik etti. Çakma Barbie’miz yalnız mı kalacaktı? Tabii ki hayır, orta boy oyuncak ayıcığımız bahtsız bebeğimizin yakışıklı prensi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. E arabası da var...

Çakma Barbie bebekliler terlikten araba yaparken, Gerçek Barbieler buna biniyordu :/

7. Adeta okuldaki havalı kız grubu!

Gerçek Barbie her türlü partinin de yıldızıydı. Ve dahası bu partilere muhteşem arkadaşları da teşrif  ederdi. Adeta okuldaki havalı kız grubu! Biz bir tanesine sahip olmak için yanıp tutuşurken üçünün bir araya geldiğini düşünsenize! Çakmalar bir araya geldiğinde ise durum aşağı yukarı böyleydi...

8. Küçük ama önemli detaylar...

Barbie’nin giyim kuşam konusunda ne kadar özenli olduğunu söylemiştik. Hal böyle olunca iç çamaşırları es geçilemezdi elbette. Çakma Barbie sahipleri olarak çözümü örgü donlarda bulduk.

9. Genişleyen Barbie ailesi

Hadi itiraf edelim, o minik barbieciği gördüğümüzde 'Bu kadar da olmaz!' dedik, bizim bebeğimizin de anne olması gerektiğine karar verdik. Gözümüz boyut farkını da görmedi. Çakma bebeklerimizden hayli büyük olan bebekleri ailemizin ferdi ilan ettik.

10. Yeri geldi, güzelliğine güzellik kattık...

Tükenmez kalemlerimiz en etkili makyaj malzemelerimizdi. Çakma bebeklerimizi hunharca boyadık...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın