Görüş Bildir
Haberler
Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol 'Mavi Tik' Vaadiyle Dolandırıldı!

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol 'Mavi Tik' Vaadiyle Dolandırıldı!

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinin unutulmaz karakterlerinden biri Çaycı Hüseyin'di. Türk dizi sektörüne adını altın harflerle kazıyan Çocuklar Duymasın, yayınlanmaya başladığı dönemden itibaren herkes tarafından çok sevilmişti. Diziye renk katan karakter olan Çaycı Hüseyin'e oyuncu Alparslan Özmol hayat veriyor. Sosyal medyada sıklıkla 'Öldü!' iddiaları atılan Alparslan Özmol, dolandırıcılık haberiyle gündeme geldi. Özmol, sosyal medyada 'mavi tik' vaadiyle dolandırılıp mahkemenin yolunu tuttu. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle milyonların kalbini kazanan Alparslan Özmol dolandırıcılık haberiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada 'mavi tik' vaadiyle dolandırıldı. İbrahim T. isimli şahsa bin TL veren oyuncu Özmol, daha sonra hesabının çalındığı söylenip 2 bin 500 TL daha istenince durumdan şüphelenerek mahkemenin yolunu tuttu.

"Param Geldi!"

"Param Geldi!"

Dolandırıldığından şüphelenen 45 yaşındaki Alpaslan Özmol polise şikayette bulundu. Yapılan araştırmalar sonucu şüpheli şahsın Mersin'de yaşayan İbrahim T. (20) olduğu tespit edildi. Şüphelinin en sık görüştüğü numaranın sahibi olan taksici Hüseyin G. ile bilgi sahibi sıfatıyla görüşmeler yapıldı. Hüseyin G., İbrahim T.'nin müşterisi olduğunu, birçok defa taksi ile aldığında ATM önlerine gittiklerini, 'Param geldi!' diyerek para çektiğini gördüğünü söyledi.

Şüpheli Şahıs Yapılan Suçlamayı Kabul Etmedi!

Şüpheli Şahıs Yapılan Suçlamayı Kabul Etmedi!

İfadesi alınan şüpheli İbrahim T. kendisine yapılan suçlamayı kabul etmedi. Dolandırılma iddiasıyla ilgili Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. İddianame kabul edildi ve Gemlik 3. Asliye Ceza Mahkemesinde şüpheli şahsa dava açıldı. Gemlik 3'ncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen iki duruşmaya da katılmayan tutuksuz sanık İbrahim T. hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

''Cezalandırılmasını İstiyorum"

''Cezalandırılmasını İstiyorum"

Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde talimatlar üzerine ifadesi alınan oyuncu Alpaslan Özmol, 'Ben sanığa banka üzerinden bin TL para gönderdim. Söz konusu parayı hesabıma mavi tik alınması ilişkin vermiştim. Sonrasında bana 2 bin 500 TL daha verirsen hesabımı geri verebileceğini söyledi. Art niyetli olduğunu anladım. Sonrasında iletişimi kestim. Akabinde sanıktan şikayetçi oldum. Hesabımı da geri alamadım. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Böylelikle mağduriyet yaşadım. Sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum' dedi. Davanın dosyası yargılamanın devam etmesi için Gemlik Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Altı Yıla Kadar Hapsi İstendi!

Altı Yıla Kadar Hapsi İstendi!

Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, oyuncu Alpaslan Özmol'un Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek sosyal medya hesabının çalındığı ve hesabı çalan kişilerin kendisinden bin TL istediği yazıldı. Alpaslan Özmol'un bin TL'yi gönderdiği ancak geri alamadığı da yer aldı. Şüpheli İbrahim T.'nin, Alpaslan Özmol'un sosyal medya hesabını hukuka aykırı bir şekilde ele geçirdiği, hesabı ele geçirdikten sonra geri vermek için bin TL para talep ettiği iddianamede yer buldu. Şüpheli İbrahim T. hakkında altı yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın