Görüş Bildir
Haberler
Clare Louise Frost Kimdir? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Agatha Christie'si Clare Louise Frost Nereli?

Clare Louise Frost Kimdir? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Agatha Christie'si Clare Louise Frost Nereli?

Pera Palas'ta Gece Yarısı fragmanının yayınlanmasının ardından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Ses getirecek Türk yapımlarından biri olan Pera Palas'ta Gece Yarısı, 3 Mart 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanıyor. Projede Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı, James Chalmers, Yasemin Szawlowski ve Engin Hepileri gibi oldukça başaralı isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosuna Clare Louise Frost, James Chalmers ve Jordan J Gallagher gibi isimler de eşlik ediyor. Kadroda Clare Louise Frost'u görenler şimdiden kendisi hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Hem İstanbul hem New York'ta aktif olarak projelerde yer alan Clare Louise merak konusu oldu. Peki Clare Louise Frost kimdir? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Agatha Christie'si Clare Louise Frost nereli? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı  3 Mart’tan itibaren Netflix platformunda olacak. Projenin konusu Netflix tarafından “Tarihî Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı hazırlarken kendini bir anda geçmişte bulan gazeteci Esra, Türkiye'nin kaderini değiştirebilecek bir komployu durdurmalıdır.” şeklinde açıklandı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile uzun süre konuşulacak yapımlardan biri olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizinde Agatha Christie rolünde Clare Louise Frost'u göreceğiz. Peki Clare Louise Frost kimdir? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Agatha Christie'si Clare Louise Frost nereli?

Clare Louise Frost Kimdir?

Clare Louise Frost Kimdir?

Clare Louise Frost tasarımcı, koleksiyoncu, oyuncu ve bağımsız film yapımcısıdır.Özellikle bağımsız sinema adına çalışmalar yapan Clare Louise Frost, hem İstanbul hem New York'ta aktif olarak projeler yapıyor.

Micah Stathis ile birlikte, kısa film Zero ve uzun metrajlı The Sisters Karras filmi de dahil olmak üzere orijinal bağımsız film yazıp üreten NYC merkezli SK Deli Market Productions'ın ortak sahibidir. Clare Louise Frost aynı zamanda bir tasarımcı ve antika satıcısıdır ve TAMAM'ı New York'un Doğu Köyü'nde iki ortakla birlikte işletir.

Clare Louise Frost Hangi Dizilerde Oynadı?

Clare Louise Frost Hangi Dizilerde Oynadı?

Clare'in ilk televizyon rolü dünyaca ünlü Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki Kristen rolüydü. (Fatmagül'ün Suçu Ne?) Türkiye'deki diğer yapımlar arasında 'El Yazısı', Dietland,Sultan ve Merhamet gibi yapımlar yer alıyor. Ünlü oyuncu Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Agatha Christie karakterine hayat vermiştir. 

Clare, NYC'deki The Barrow Group Theatre'da antrenman yapıyor.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın