Görüş Bildir
Haberler
Çizmeleri Çıkarayım Mı Diyen Madenci O Anları Anlattı

Çizmeleri Çıkarayım Mı Diyen Madenci O Anları Anlattı

Günal Şen
15.05.2014 - 18:28 Son Güncelleme: 15.05.2014 - 19:44

Çizmeleri Çıkarayım Mı Diyen Madenci O Anları Anlattı

Gösterdiği hassasiyetle Türkiye’nin kalbinde yer edinen madenci Murat Yalçın, neler yaşadığını ve neden sağlığından önce sedyeyi düşündüğünü anlattı.

Türkiye yaşanan maden felaketinde, mahsur kalan işçilere, ölenlere ve geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelere ağlarken, sağ kurtulan bir işçinin sağlık ekipleriyle arasında diyaloğu Türkiye’nin gündemine oturdu.

Kurtarılan bir işçinin, sedyeye yatırılırken söylediği, “Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin” sözleri kulaklarda yankılanıyor.

Murat Yalçın o anları anlattı

TRT ekibi, göçük altından kurtarıldıktan sonra sedyeyi kirletmemek için çizmelerini çıkarmak isteyen madencinin evine konuk oldu. Gösterdiği hassasiyetle Türkiye’nin kalbinde yer edinen madenci Murat Yalçın, neler yaşadığını ve neden sağlığından önce sedyeyi düşündüğünü anlattı.

İşte o görüntüler…

“Bir arkadaşıma daha lazım olabilir…”

“Bizler çamurladık, bir arkadaş (bu sedyeyle) temiz çıkar dedik. Biraz ondan da oldu. Temizlik imandan gelir. Şükür Allah’a Müslümanız. Devletin malına zarar vermek iyi değil. Onlar bizim için gelmişler, görev için. Bizim için koşturuyorlar sabaha kadar, Allah razı olsun.”

Kaynak: http://www.sizkadinlar.com/cizmeleri-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0