Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İlişki Süreni Uzatacak Şeyi Söylüyoruz!

etiket Cinsel İlişki Süreni Uzatacak Şeyi Söylüyoruz!

pfiona
06.01.2022 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel şeyler bitmesin isteriz ancak ne yazık ki hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor... Ama biraz da olsa uzatmak bizim elimizde! Nasıl mı? 😏

1. Cinsiyetinizi öğrenmekle başlayalım…

2. Sevgilinle yapmaktan en fazla keyif aldığın şey ne?

3. Sevgilinle tartışmalarınızın ana sebebi genelde ne oluyor?

4. Sevgilin senin için ne ifade ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aranızda sorunlar oldu ve barışmak için yemek hazırlıyorsun… Bu ortamlardan hangisini seçerdin?

6. İlişkiniz bir film olsaydı, bu filmin türü ne olurdu?

7. Son olarak, ilişkiniz bir renk olsaydı hangisi olurdu?

Karşılıklı konuşmaya biraz daha önem verseniz olacak gibi…

Birbirinizi sevseniz ve tanısanız da cinsel ilişkide ne yazık ki işler böyle yürümüyor. İki tarafın da isteklerini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ancak nelerden hoşlanıldığını konuşmadan tam anlamıyla  bilmek pek mümkün değil. Bu nedenle iki tarafın da cinsel ilişkide nelerden hoşlandığını, nelere tahammül edemediğini açıkça konuşmak en doğrusu. Bu yöntemi uyguladıktan sonra sabaha kadar süren eğlenceli vakitlerde size başarılar!

Romantizme biraz daha önem verseniz olacak gibi…

Kimileri cinsellikte romantizme oldukça önem verir. Eğer partneriniz de romantizme önem veriyor ama siz vermiyor ve direkt cinsel ilişki kısmına geçmek istiyorsanız, orada bir durun bakalım! Partneriniz için hoş bir ambiyans hazırlamak aslında o kadar da zor değil. Bunu yaptıktan sonra hem daha büyük bir hazla cinsel ilişki yaşarsınız, hem de partnerinizi mutlu edersiniz. Bu yöntemi uyguladıktan sonra sabaha kadar süren eğlenceli vakitlerde size başarılar!

Ön sevişmeye biraz daha önem verseniz olacak gibi…

Çoğu kişi ön sevişmeyi gereksiz görüp hemen birleşme anına atlasa da aslında bu pek de doğru bir yol değil. Eğer ki cinsel ilişki sürenizi artırmak istiyorsanız ön sevişmeye ayırdığınız süreyi de uzatmanız gerekiyor. Bu şekilde sürenizi uzatırken bir yandan da partnerinizle daha derin bir bağ kurup daha fazla haz alabilirsiniz. Bu yöntemi uyguladıktan sonra sabaha kadar süren eğlenceli vakitlerde size başarılar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
9
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Karşılıklı konuşmaya biraz daha önem verseniz olacak gibi… Karşılıklı konuşmaya biraz daha önem verseniz olacak gibi… Birbirinizi sevseniz ve tanısanız da c... Devamını Gör

Necla Kaplan

Romantizme biraz daha önem verseniz olacak gibi…

Gizem Yenikler

Romantizme biraz daha önem verseniz olacak gibi…